Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Edzés utáni zuhanyzás? Eddig...

Lee12 kérdése:

Edzés utáni zuhanyzás? Eddig mindig olyan edzésre jártam ahol edzés után nem volt lehetőség zuhanyozni?

Figyelt kérdés
viszont most az új fociklubban van és nem tudom hogy zajlik:D hogy mindenki egyszerre bemegy és hogy egyszál p..öcsben mászkálnk az öltözőben vagy boxerban fürdenek?
2012. jan. 24. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

meztelenül kell fürdeni , de anyukád ezt nem mondta?

most őszintén , milyen választ vársz erre?

leveszed a ruháid , felhúzod a papucsod , bemész a zuhanyzóba , lezuhanyozol , megtörlöd magad , vissza öltözöl haza mész , és igen mindenki egyszerre , de ez attól függ hányan vagytok is hány zuhany van

2012. jan. 24. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Én azt tartom gáznak, hogy nem volt eddig nem lehetett zuhanyozni. Örülj neki, hogy van ilyen lehetőség és nem kell izzadtan-büdösen utcai ruhában haza menni.

Ami a kérdésedet illeti, igen, ez úgy zajlik, ahogy írtad.

Meztelenül beállsz a zuhany alá és letusolsz, ennyi. Ez csak addig érdekes, amíg először csinálod. Az hogy mások látnak így teljesen csupaszon majd megszokod. Egy idő után ez olyan természetes lesz, hogy észre sem veszed, sőt ahogy írtad, egy szál p..öcsben fogsz az öltözőben mászkálni. :)

Papucsot tényleg vigyél, mert ezek a közös zuhanyzók komplett gombatenyészetek.

2012. jan. 25. 15:54
 3/12 A kérdező kommentje:

jó csak még nem tusoltam senkivel meg meztelenül se mászkáltam társaságban és kicsit megvagyok ijedve:D meg hát fene tudja mekkora a p..öm a többiekéhez képest azt nehogy röhögjenekXD jó nem kicsi de edzés után vagy mondjuk ha hideg víz éri akkor elég gáz lesz

mondjuk nemhinném hogy a pö.met néznék de biztos van aki méregeti szemre a sajátjához képest

2012. jan. 26. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Igen, időnként rád nézhet valaki, akár oda is, de senki nem fogja huzamosan bámulni. Feltételezem nem b.uzik a csapattársaid.

Nem hiszem, hogy a méretedet fogják fürkészni.

Ha természetesen viselkedsz, akkor te sem fogsz izgulni ezen.

Azért utána majd írd meg, hogy túlélted-e. :D

2012. jan. 26. 16:36
 5/12 A kérdező kommentje:

jójó megírom:D amúgy 16 éves de kisnövésű dehát a focicsapat se egy elsőrangú gárda:D elég szedet vedett

de túl fogom élni:D nem fogok első alkalommal egy szál p..ben mászkálni csak ameddig szükséges

2012. jan. 26. 19:52
 6/12 anonim ***** válasza:
egy csapat vagytok, ha jó a csapat, biztos nem fognak a kárid miatt piszkálni..
2012. jan. 27. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Na megvolt már a közös fürdés? Túlélted? :D
2012. febr. 10. 09:08
 8/12 A kérdező kommentje:

még nem:D mert van egy gyenge sérülésem és 2 hét múlva mehetek csak:S

de megírom esküszöm:D

2012. febr. 11. 21:41
 9/12 anonim válasza:
na letelt a 2 hét? :)
2012. márc. 31. 19:03
 10/12 A kérdező kommentje:
megvolt, nem nagy durranás az egész:D
2012. márc. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!