Edzés utáni zuhanyzás? Eddig mindig olyan edzésre jártam ahol edzés után nem volt lehetőség zuhanyozni?
meztelenül kell fürdeni , de anyukád ezt nem mondta?
most őszintén , milyen választ vársz erre?
leveszed a ruháid , felhúzod a papucsod , bemész a zuhanyzóba , lezuhanyozol , megtörlöd magad , vissza öltözöl haza mész , és igen mindenki egyszerre , de ez attól függ hányan vagytok is hány zuhany van
Én azt tartom gáznak, hogy nem volt eddig nem lehetett zuhanyozni. Örülj neki, hogy van ilyen lehetőség és nem kell izzadtan-büdösen utcai ruhában haza menni.
Ami a kérdésedet illeti, igen, ez úgy zajlik, ahogy írtad.
Meztelenül beállsz a zuhany alá és letusolsz, ennyi. Ez csak addig érdekes, amíg először csinálod. Az hogy mások látnak így teljesen csupaszon majd megszokod. Egy idő után ez olyan természetes lesz, hogy észre sem veszed, sőt ahogy írtad, egy szál p..öcsben fogsz az öltözőben mászkálni. :)
Papucsot tényleg vigyél, mert ezek a közös zuhanyzók komplett gombatenyészetek.
jó csak még nem tusoltam senkivel meg meztelenül se mászkáltam társaságban és kicsit megvagyok ijedve:D meg hát fene tudja mekkora a p..öm a többiekéhez képest azt nehogy röhögjenekXD jó nem kicsi de edzés után vagy mondjuk ha hideg víz éri akkor elég gáz lesz
mondjuk nemhinném hogy a pö.met néznék de biztos van aki méregeti szemre a sajátjához képest
Hány éves vagy?
Igen, időnként rád nézhet valaki, akár oda is, de senki nem fogja huzamosan bámulni. Feltételezem nem b.uzik a csapattársaid.
Nem hiszem, hogy a méretedet fogják fürkészni.
Ha természetesen viselkedsz, akkor te sem fogsz izgulni ezen.
Azért utána majd írd meg, hogy túlélted-e. :D
jójó megírom:D amúgy 16 éves de kisnövésű dehát a focicsapat se egy elsőrangú gárda:D elég szedet vedett
de túl fogom élni:D nem fogok első alkalommal egy szál p..ben mászkálni csak ameddig szükséges
még nem:D mert van egy gyenge sérülésem és 2 hét múlva mehetek csak:S
de megírom esküszöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!