Ugye milyen utálatos egy játékos Pepe a RealMadridból?
A játéktudása alapján nagyon elmarad attól, hogy klassziskén emlegessük, bár nem rossz védő, de vannak nála sokkal jobbak is. Ha a Real akarna könnyen tudna igazolni a helyére jobb, és kevésbé megosztó játékost.
A pályán való viselkedése meg egyenesen undorító, olyan dolgokat művel, hogy lassan Materazzi magasságokba emelkedik.
Xabi Alonso alattomos meg miegymás?!Ez egy rossz vicc, jól feldobtad a napom. :)
Ennyi erővel akkor miért nem Casillas-t bántod?Ő is ugyan olyan sportszerű....
Utolsó vagyok.
Ja és buszkecc és álvez (ha már én is olyan gyerekesen írjam pket mint Te)nem sportszerűtlen?!
Na már most. Kezdjük az elején. Real Madrid fan vagyok, de nem az elvakult fajtából, aki gyűlöli a Barcát. Elismerem, mind a két csapat nagyon jó, nekem mégis szimpatikusabb volt eddig a Madrid játéka, illetve játékosai. Pepét viszont ki nem birom állni. Ki kellene tenni a Real Madrdiból nagyon gyorsan. Amit a páláyn művel az nem lenne megengedhető egy ilyen befolyású csapatnál. Szabálytalan, alattomos, gerinctelen, durva, primitív, és nem is világklasszis. Tény, hoyg jó védő, de nem pótolhatatlan. Nem értem, miért viseli el ezt a vezetőség, amikor 1000 más ilyen tehetségű, értelmes, sportszerűbb játkost találnának...
Egyébként a legtöbb értelmes madridista egyet ért abban, hogy Pepét gyorsan el kellene távolítani, mert nagy szerepe van abban, hoyg sokan nem kedvelik a Madridot...
Fentebb valaki említette, hogy Khedira és Benzema is ugyanolyan szabálytalan... Jót nevettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!