Ti is hallottátok a liverpooli suárez-féle botrányt? Mit mondhatott suárez tom adeyeminek?
Figyelt kérdés
13/l vok.szeretem a kosarat es a focit.olvastam ezt a hirt,es suárez rasszista mondatokkal bombázta ellenfelét.am felver vok,tehat ezert is szeretnem megtudni mit mondott adeyeminek.2012. jan. 7. 19:50
1/4 anonim válasza:
Én Evrás esetről hallottam, ahol állítólag spanyolul mondta neki, hogy negro, ami magyarul annyit jelent, hogy fekete. Bár igaz ezt Suarez nyilatkozta mikor bocsánatot kért.
2/4 anonim válasza:
Am találtam Adeyemi-ről is, de az nem Suarezhez köthető.
3/4 anonim válasza:
Suarez semmit, ő 8 meccsre el van tiltva az Evra eset miatt, ami szerintem túlzás, de az Fa példát akart statuálni, és csak Evra vallomására alapozták az ítéletet.. Adeyeminek valami kretén szurkoló szólt be a meccsen. Egyébként olvastam talán a BBC-n hogy a meccs után egy szurkolót őrizetbe vettek rasszizmus vádjával. Remélem kitilták a stadionból 100 évre, mert ezt nagyon nem szabadna engedni. Egyébként pedig Hajrá Liverpool!!
4/4 anonim válasza:
Suarez Evrának szólt be,és aztmondta neki,hogy Negró.Bár Suarey azt valotta,hogy nem sértésből mondta,mert náluk ott,Uruguayba minden feketére ezt mondják,bár ez sokat nem javitott az itéleten.
Egyébként most,Húsvétkor azt mondta egy liverpoolos oldal,hogy Suarey egy fehér csoki tojást küldött Evrának.Azért nem küldött feketét,hogy nehogy megint rasszistának nevezze...
Hajrá POOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!