Ki a kedvenc focistátok?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az olyan embereket akiknek csak azért kedvencük pl. Ronaldo,Messi v ezek mert a legjobbak!..
Nekem Messi a kedvencem de már nagyon régóta mikor ő még kezdőbe se játszott a Barcelónánál . Vannak olyanok akiknek tényleg van 1 kedvencük v csak így rávágnak 1 nevet mert az a legjobb??
2012. jan. 6. 15:44
11/17 A kérdező kommentje:
csak 2006 ban jó játékosok voltak a francia válogatottban volt ki neki passzoljon.. Messinek a válogatottba nincs.
Neki csak a csapatba van akivel együtt tud paszolgatni
2012. jan. 7. 15:43
12/17 anonim válasza:
Szerintem egy játékos ne másoktól függjön.Azért azt meg nem hiszem hogy az akkori francia válogatott erősebb kerettel rendelkezett mint mostanában az argentin.
13/17 A kérdező kommentje:
Ezen sokáig el tudnánk beszélgetni .. bevallom meg tudom is h Zidane jó focista volt de rá nem mondanak olyakat mint Messire. Nagyon sok régi jó focista mondta már h olyan jó mint Messi nem volt még. (És én remélem nem is lesz ) :D
2012. jan. 7. 15:57
14/17 anonim válasza:
Ennél hülyébb érvet életembe nem hallottam már bocsi.Azért mert valami "szakértő" ilyeneket mond attól még nem biztos hogy úgy is van.Eleve valakinek a játékát máshoz hasonlítani hülyeség,minden játékos egyedi.Am meg tudhatnád hogy mindig ahhoz hasonlítanak valakit aki éppen a legjobbnak van kikiáltva,ma már senkit nem hasonlítanak Zidanehoz meg Pelehez meg Puskáshoz,mert nincsenek képben.Ez is csak a pénzről szól hogy egy játékost eladjanak több pénzért,ha egy éppen aktuális legjobbra hasonlítják.Nem kevés focista tűnt el a süllyesztőben,akit máshoz hasonlítottak,de végül nem lett belőle élfocista.
15/17 anonim válasza:
Nekem a kedvencem Sevcsenko, már a milan óta nagyon szimpatikus. Sajnálom, hogy a chelsea-ben nem ment neki annyira a játék. kb 3 év pazarlás volt a karrierjéből.
16/17 anonim válasza:
Én szeretem az egész barcát,mert mind gigászok,elsösorban messi már a newells old boysban kedvencem volt.amúgy még neymar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!