POLINIEVO2 kérdése:
Biliárd posztó tisztítás? Lehet nem teljesen idevaló a kérdés de nagyon fontos tippek is jók:S
Figyelt kérdés
Szóval házibulin leöntöttem egy biliárd asztalt whiskey-vel.És ugye mivel én vagyok a hibás valamit kell vele csinálnom. Arra gondoltam hogy takarítógéppel kijönne-e? mármint nem-e hagy foltot? vagy esetleg posztó tisztító spray-el? Mert kicseréltetni nem nagyon szeretném az húzós buli:S előre is köszi:)2012. jan. 4. 18:03
1/1 Wadmalac válasza:
A visszaszívós takarítógép megteszi. Ha jó minőségű a posztó, nem is lesz vele gond, ha valami xarabb, kinyúlhat tőle és ráncos lesz.
Akkor nem úszod meg a cserét. A legvacakabb posztó kb. 15eFt, plusz a felrakás.
Esetleg a kárpittisztító spray+sűrű puha kefe kombó tüneti kezelésnek elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!