Kinek adnátok az aranylabdát?
Xavi, Messi, C.Ronaldo.
És az év edzője díjat?
Mourinho, Guardiola, Ferguson.
Legszívesebben Xavinak, megérdemelné, de mivel madridista vagyok Ronaldot mondom.Ha jól tudom 2011-ben ő lőtte a legtöbb gólt.
Mou
a mostaniak:
ronaldo, mourinho
amugy meg aki megérdemelné az egyértelműen Marcelo
Mourinho nem érdemelné meg( jó edző de ő is nagyképű mint az egész madrid és elég nagy favágókat csinállt a madridistákból)
fergusson nem volt olyan jó idén így guardiolának adnám
aranylabdát pedig ronaldo vagy xavi kapja mivel ők ketten a 2 csapat húzóemberei
CR7 és Mou.
de úgyis Messi és Guardiola kapja meg, még mindig az ő seggüket nyalja az UEFA.
Itt általában nem az nyeri meg aki érdemli. Például tavaly Sneijdernek kellett volna győzni mert minden téren jó volt vagy Xavinak, idén remélem ő nyeri megérdemelné...
Év edzője meg sztem Guardiola v Ferguson nem is értem minek van Mourinho egész évben egy kalap szart nem csinált vagy tett le az asztalra...
Az biztos, hogy Messi nem kapna aranylabdát ha rajtam múlna. Xavinak viszont nagyon is kijárna már.
Év edzője? Talán Guardiola. (Hozzáteszem, még véletlenül sem vagyok Barca drukker)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!