Pártatlanoktól és nem elvakult szurkolóktól kérdezem: szerintetek a Real Madrid vagy a Barcelona a nagyobb színész csapat?
(Én Barcelona szurkoló vagyok...és tudom, hogy néha előfordulnak nálunk is színészkedések. (Busquets, Alves, Cuenca és valljuk be néha Messi részéről is) de nem gondolom, hogy többet színészkednénk mint bármelyik másik csapat, illetve, hogy ez lenne a főjellemzőnk.
Ezért zavar, hogy a madridisták, pont ők, akiknél olyan játékosok játszanak mint Ronaldo vagy Pepe, színészezik le a Barcelonát.)
Utolsó válaszolónak ezt küldeném: http://www.youtube.com/watch?v=7R8In76Jzwg
Bár nem a srácot hibáztatom..ha ezt tanítják neki az iskolába akkor megragad..
18:39
Most öngólt lőttél, mert szerintem te is tudod, hogy bármelyik híresebb focistáról találunk ilyen videót, mellesleg a Ronaldoról rengeteg olyant is, amin a saját cseleivel gáncsolja el magát, és mintha még a sípszót is várná utána.
Sajnos minden csapatban megjelennek a színészek, akik legtöbbször kiváló focisták, de persze kényelmesebb a színészi tehetséget használni, ha módjukban áll, itt főleg Ronaldora gondolok(nem elvakultságból, engem még MU-s korában akasztott ki a színészkedése, amivel kicsit visszavett mostanra, de Messit nem lehet-és nem is lehetett soha- vele egy szinten emlegetni ha színészkedésről van szó.)
OKé.De azért még egy KÖLYÖK is ezt csinálja ?!
Ronaldo pedig sokat visszavett a MU-s korszakbeli színészkedéseiből,ma már nagyon ritkán látni színészkedni.Messiről pedig tudom h nem szokott színészkedni
de a többi barcás nagyon is..
Szerintem a Barcában sok a szinész, de ha mondjuk PEPE direkt rálépne a kezemre, akkor én is színészkednék...
(arrl nem is beszélve, hogy elötte ő fetrengett a földön, bár nem is ütötték meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!