Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tudnátok segíteni tippmixben?

Tudnátok segíteni tippmixben?

Figyelt kérdés
Tettem kb 5 napja Buffalo-Philadelphia jégkorong meccsre, V-re. Na szóval ugye a jégkorongban nincs döntetlen és amikor döntetlen a vége akkor hosszabbítás van. A végén 4-4 lett tehát hosszabbítás következett amiben nyert a Vendég amire tettem, de akkor ez most nekem bejött vagy döntetlen lett a mix szerint? kicsit zavaros de így van. :D köszi, fociban vagyok otthon ezt nem tudom. üdv :D
2011. dec. 10. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Rendes játékidőt nézik a hokiban is. Tehát az a meccs D-nek minősül. Hogy mi volt a hosszabbításban, az már senkit nem érdekel. Nem nyertél sajnos. Egyébként gondolj bele, ha nem lehetne döntetlen, akkor miért lehetne rá fogadni?
2011. dec. 10. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:
jogos köszi :D:D
2011. dec. 10. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:

amugy lehet ellenőrizni a szerencsejáték.hu -n .

de amugy ha mikor adtad fel ott volt a D is, akkor rendes játékidőre gondoltak. viszont ha nem volt H és V akkor a nyertesre.

főleg foci vb-nél szokok ezekkel játszani, ugye ott is döntetlen, akkor hosszabitás, vagy más pl angol kupáknál, ha oda visszavágo van. már hogy ki nyeri meg, és ki jut tovább.

2011. dec. 11. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!