Bejöhet ez a tippmix? Holnap raknám meg.
Figyelt kérdés
Ausburg - Mönchengladbach V
Lecce - Lazio V
Palermo - Cesena H
Novara - Napoli V
Betis - Valencia V
2011. dec. 8. 22:39
2/9 anonim válasza:
Nem rossz, én a Betis-valenciát kihagynám. a valencia BL meccset játszott hétközben, a Betis pedig mégiscsak hazai pélyán játszik, simán benne van bármilyen eredmény.
Inkább az udinese-chievot tenném H-ba, az biztosabbnak tűnik.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A Napoli is játszott BL-t, de nem hinném h emiatt elbuknák ezt a meccset....
2011. dec. 9. 00:07
4/9 anonim válasza:
A Napoli iszonyat jó formában van, a Valenciával ellentétben.
5/9 anonim válasza:
Ez mehet úgy ahogy van, bár Valencia drukkerként picit félek saját magunktól, illetve a Palermoban sem vagyok biztos. Hazai pályán túl meggyőző ugyan, de előbb utóbb botlás lesz a vége. A Cesena pedig borzasztóan gyenge idegenben, 1 rúgott gólja van, döntetlent pedig nem játszott még vendégként, ahogyan otthon a Palermo sem. Ezt inkább D-nek érzem. 4/5-ben viszont lehetne tolni ezt a szelvényt, mert egyébként tetszik!
6/9 anonim válasza:
Összeraktam egy ilyen öngyilkosságot:
Palermo-Cesena H
Udinese-Chievo H
Novara-Napoli hendikepp V
AS Roma-Juve 2 vagy kevesebb gól
Salzburg-Fc Admira H
Saint Etienne-Caen H
Rennes-Stade Brest H
Sporting -Nacional Madeira H
Besiktas-Büyüksehyr Spor H
5 fontból 665 ha jön mind. :)
7/9 A kérdező kommentje:
2 mixet teszek. Az egyiken ez az 5 meccs fog szerepelni. A másikon pedig ugyanezek a meccsek a Valencia kivételével. Jó kis summa jöhet ha jönnek ezek a meccsek....:)
2011. dec. 9. 14:38
8/9 A kérdező kommentje:
Bár azért hozzá kell tennem a Valencia meccshez, hogy a Betis a legutóbbi 10 meccséből 1 döntetlent játszott és 9(!!!!) veresége van. ellenben a Valencia 6 győzelem 2x és 2 vereség(egyik a Real ellen). Nem olyan rossz. És sztem nem kell kiindulni a Chelsea elleni BL meccsből....
2011. dec. 9. 14:40
9/9 anonim válasza:
lol én ugyan ezzeket raktam meg xDD kivéve a Betis valencia az sztem nem 1értelmü:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!