Bán Máté kérdése:
Milyen posztot ajánlotok nekem? (kézilabda)
Figyelt kérdés
szélsőt és irányítót szoktam játszani az irányítót kicsit jobban szeretem 160cm vok és 14 éves gyors is vok2011. dec. 1. 18:35
1/5 Agoston20 válasza:
Ez függ pl milyen kezes vagy de én eggyértelműen szélsőt választom gondolom 160 centiddel nem akarsz átlövő lenni^^
2/5 A kérdező kommentje:
nem átlövő hanem irányító és jobbkezes vok
2011. dec. 1. 18:50
3/5 anonim válasza:
szerintem ahol a legjobb vagy de ez idővel meg az edzők segítségével úgyis kialakul...
4/5 anonim válasza:
én is irányító és szélső poszton játszottam eddig.
de most irányító vagyok
ez attól függ hogy mennyire van benne az ˝irányítás˝
mert ha félsz megszólalni vagy sokszor nem mersz bevállalni lövést, elfelejtesz sok mindent akkor ne legyél irányító
de hogyha van benned mersz..és higgadt vérű vagy akkor neked való az irányító..ez szinte ezen múlik. meg persze a lövéstől hogy mennyire megy
5/5 anonim válasza:
Én irányítót játszom!165 cm vagyok. Neked a 160cm-reddel és a fürgeségeddel szélsőt ajánlok!De persze rajtad múlik hogy melyik poszton érzed jól magad!Én most a szélső játékot szeretném kipróbálni! Szóval a lényeg:hallgass magadra ha szélső szeretnél lenni legyél szélső, rajtad múlik hol érzed magad jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!