Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Wilson N Code teniszütőkről...

Wilson N Code teniszütőkről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Saját szórakoztatásomra elszeretnék kezdeni teniszezni. Azt ajánlották, hogy mindenféleképpen használt ütőket vegyek, mert jó áron lehet venni normális minőségűt. Hozzáértők véleményét várom!

Még arra is szívesen várok választ, hogy miket érdemes még beszereznem. Labdán, táskán, cipőn kívül kell-e még valami?

2011. nov. 22. 19:29
 1/1 anonim válasza:

én is saját szórakozásomra kezdtem el teniszezni kb.4éve..

véleményem, hogy a wilson a legjobb márka a teniszben, de szerintem elsőre ne ilyen nagy lóról indulj, mert nagyot lehet róla esni..értem ezalatt, hogy ha nem nyerte el tetszésedet a tenisz, mint sportág, akkor mit kezdesz a jó kis cuccaiddal.. egyébként osztom az ötletet, hogy használtat vegyél, legalábbis elsőre.:)

továbbá szerintem a teniszhez nem kell más, mint labda ütő és te magad..én nem vacakoltam eddig se, és nem is fogok különféle extra ruházattal cipőkkel..sportcipő, szabadidő, és készen van..;) jó szórakozást!

2012. márc. 23. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!