Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a meccsekről, érdemes megtennem?

Figyelt kérdés

FC Augsburg - Bayern München 2 1.21

Arsenal - West Brom. 1 1.40

Blackburn - Chelsea 2 1.45

FC Liverpool - Swansea 1 1.28

Manch. Utd. - Sunderland 1 1.22

Q.P.Rangers - Manch. City 2 1.35

Real Madrid - Osasuna 1 1.09

Athl. Bilbao - FC Barcelona 2 1.25

Dortmund - Vfl Wolfsburg 1 1.32

Fulham - Tottenham X2 1.29

AC Milan - Catania 1 1.35

Szerintem bejönnének, de mi a ti véleményetek?

2011. nov. 4. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát ő csak hétfőn és kedden van itthon, olyan korán meg nem raknám fel, mert kitudja lesérülhet valaki vagy bármi történhet, aztán úszik a szelvényem :D ilyenre is kell gondoljak xd

anyám nem is díjazná az ilyet, fel se hozom neki a témát, bátyám meg ritkán van itthon, maradnak a haverok-ismerősök :D

2011. nov. 6. 01:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Sonata, legközelebb hallgatok rád, bár a spurs meccs bejött volna, de a barca elvitte, hogy szakadjon meg... :\
2011. nov. 6. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Rendben! Mostanában amúgy is sok rizikós tippem jön, amit végül nem rakok meg...A hétvégére is fel akartam adni egy 3/5 ös kombinált szelvényt, amin a Sochaux megveri a Lyont (3 fölötti odds), megéreztem a Betis döntetlenjét, illetve a Leeds és a West Ham győzelmét idegenben, valamint a mai Bilbao-Barca meccset, *(1-0) hendikeppel H-ban...

Telibe jött volna a szelvény...

2011. nov. 6. 22:25
 14/18 A kérdező kommentje:
majd teszek fel 2hét múlva újra kérdést, BL-ben nem bízok, csak bajnokikra teszek, és az egy hét múlva úgysem lesz. Chelsea-Liverpool-t tuti nem teszem meg, egyikőjük sem remekel annyira idén.
2011. nov. 6. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Chelsea-t ne is említsd...a múlt héten már löktem egy szelvényre a Chelsea-Arsenalra egy ezrest V-ben, majdnem 6-os odssal...aztán azt is kidobtam inkább, nem adtam fel...
2011. nov. 6. 22:49
 16/18 A kérdező kommentje:
ehh :D hát nekem ez a szelvény volt az első életemben xd de megéri, ahogy látom. csak legközelebb megoldom, hogy ne késsek le a meccsekről :D ahogy nézem elég könnyű pénzszerzési lehetőség, és papírforma meccsekből sok van, és ha sok van akkor sok pénz is jön :D gondolkodom olyanon, hogy nagy tétben teszek meg egy meccset, ami majdnem 100% hogy bejön, megérné?
2011. nov. 6. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Papírforma meccsekből nem lehet megélni. 4-5 meccset nem éri meg egy szelvényen megjátszani, mert haszon nem lesz sok rajta. (Kb. 4 éven keresztül én is így játszottam, egyszerűen nem éri meg) Meg 4-5 papírformából egy mindig elviszi. Az idén nagyon ráálltam a 3/4-es kombinált szelvényekre, januártól áprilisig volt egy nagyon jó szériám, előfordult, hogy 3 egymást követő napon 3 különböző szelvényen lett telitalálatom, átlagban 5000FT haszonnal szelvényenként. Havonta egy-két ilyen szelvényem azért jön, össz-vissz 2-3000Ft ráfordítással jön havi 10-12000 körül.És már úgy játszom egy ideje, hogy 2 alatti oddsot szinte soha nem játszok meg. Kivételt képez ez alól, ha épp kedvenc csapatomról van szó. Ez esetben azért még az 1,3-as oddsot is megjátszom :D Egy meccsre nagy pénz? Nem tudom mennyire hatásos, nem sokszor csináltam még ilyet.
2011. nov. 6. 23:06
 18/18 /Anita_'94/ ***** válasza:

Egy 1.3-as meccs húszezerrel, hatezres hasznot hozhat. Vagy egy idegösszeomlást, ha elmegy :D

Nekem tegnap a Fradi vitte az ezresemet :(

2011. nov. 7. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!