Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik a kedvenc focicsapatod,...

Melyik a kedvenc focicsapatod, és hogyan, miért lettél a drukkere?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Kezdjük azzal, hogy lány vagyok és sosem szerettem a focit (de eb-t, vb-t mindig követtem).Az ismerősök viszont nézték a meccseket és így szép lassan belefolytam én is.Egy meccsnézés alkalmával kérdeztem, hogy mi a francért mondogatja a kommentátor 5 percenként, hogy "Csabi".(a többiek persze jól kiröhögtek, amúgy Xaviról volt szó).

Aztán utánanéztem (hírek, videók, interjúk, stb.) és kedvenc játékosom lett, ezáltal pedig ugye néztem a Barcelona meccseket is, és megkedveltem a játékukat.

Ennyi kb.(lehet divatdrukkerezni :D)

2011. okt. 6. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Barátom mindig kis csapatoknak szurkolt, és mindig együtt néztük a meccseiket. Atalanta, Wolfsburg, Atletico, Man. City. Ezek közül a City fogott meg legjobban. És nem az elmúlt 1-2 évben volt ez, hanem amikor még Corradi, Samaras, Vassel, Dickov és Bojinov játszottak ott.

Come on City!

2011. okt. 14. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

kb. általános iskola 4-ben kezdett el érdekelni a foci (persze előtte már bele-bele néztem a nagyobb tornákba, stb..) és egyik akkori haverom, Juventus drukker volt...utána néztem,megismertem az akkori gigász játékosokat (Davids,Zidane,Del Piero stb-stb:) ) időközbe kiderült,hogy apám is leginkább velük szimpatizál...azóta hihetetlen szenvedéllyel rajongok a csapatért,mindig,minden körülmények között, örökre, akárhogy is lesz (megéltem velük 2od osztályt,ellopott bajnoki címeket, 2 hetedik helyet...)!

Forza Juve per Sempre !

2011. okt. 22. 02:09
 14/18 MorbiDOG2 válasza:
A VIDEOTON mert Gyurcsó Ádám a rokonom illetve az egyik VIDIS barátom Nikolic
2013. okt. 18. 20:55
 15/18 anonim válasza:

Régi kérdés, de ezért válaszolok.

17 éves vagyok, és van egy 20 éves báttyám.Nagy MU drukker,és mivel gyerekként egy szobába voltunk, minden szar meccsüket végig kellett néznem (azaz bőgnöm, hogy nem akarom nézni). Aztán 9 évvel ez előtt volt életem egyik legjobb estéje.Manchester United-Liverpool meccs volt.. Már tartott a meccs, kisírtam magam, és épp rajzolni kezdtem amikor a kommentátor elordította magát, hogy "STEVEN GARRARD"!A tv-re néztem.. és olyan gyönyörű gólt láttam, hogy azt sose fogom elfelejteni. Azóta a Liverpool a kedvenc csapatom, és Garrard a szemembe minden idők legjobb focistája. :)

YNWA <3

17/L

2014. febr. 16. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem ha azt nézzük 3 kedvenc csapatom van.Ugye a 3 nagy ligából 1.MAN CITY 2.Barcelona 3.BVB

City:KB 8 évesen kezdett el érdekelni foci és elkezdtem több ligát nézni.PL jött be legjobban és a CITY meze meg stílusa nagyon bejött így ők lettek a TOP1.

Barcelona:Az egész családom Barcelona szurkoló meg a baráti köröm nagy része és rámragadt.

BVB:Igazából egyszer City meccs után kapcsolgattam a TV-t és pont akkor kezdődött egy BVB-Wolfsburg meccs és mutatták a szurkolókat meg a pírot és nagyon megtetszett.De igazából nekik csak a "nagy" meccseiket követem.

2016. szept. 27. 21:40
 17/18 anonim válasza:
Manchester United! És ibra a kedvenc játékosom közülük, kár hogy lesérült
2017. okt. 23. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Liverpool! Sok ilyen drukker családtagom van, voltam is már kint meccsen, megtetszett egyszerűen annak idején 2005-ben a csapat címere, mottója, stadionja, a klub filozófiája stb...
2021. dec. 7. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!