Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix kérdés, hogyan?

Tippmix kérdés, hogyan?

Figyelt kérdés
a kérdésem h. hogyan kell beírni a meccs számát? nem nagyon értem... a másik pedig h. ha több meccset tippelek, csak akkor nyerek, ha mindet eltalálom, vagy akkor is ha pl csak 1-et a (pl) 8-ból?
2011. szept. 12. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, akkor vágod. De a rulett szerintem manipulált dolog. Ezért szeretem ezt mert igaz hogy akadnak bundabotrányok ,de mégis valós eseményeket tippelsz meg és vannak erősebb és gyengébb csapatok, nem egy gép dobja az eredményt
2011. szept. 12. 18:40
 12/14 A kérdező kommentje:
ez iagz. de azért itt is kijöhet egy orbitális bukó sorozat, nem ?
2011. szept. 12. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyat is ha hazai és vendég odsza is 2felett, pl 2,5 ,megrakod mindkettőt 10-10ezerrel és így bárki nyer ,nyersz 5ezret. Ez egy 2/3-os esély ami elég jó.Persze nem tuti ez sem csak jó esély.
2011. szept. 12. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze kijöhet bukósorozat ,de ha mondjuk hazaira raksz mindig ,elvileg annak jobb az esélye ,hazai pálya a hazainak "lejt" Azért ez nem piros vagy fekete mint a rulett.
2011. szept. 12. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!