Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki nyeri idén meg a barclays...

Ki nyeri idén meg a barclays premier league-et? És a BL-t?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Igen? Mit láttál mi volt most a szuperkupán? Mert én azt láttam hogy az első meccsen idegenben akkora nullák voltak mint amekkora a Lánchídnál van. Villa gólja szép volt, de a semmiből jött, Messi meg szokás szerint becigánykodta magát a 16oson belülre, a védők meg sajnos szokás szerint ahelyett h eltörték volna a lábát, elkezdtek szerencsétlenkedni, Casillas-szal egyetemben. A visszavágó már szorosabb volt, ott megérdemelten nyert szerintem a Barca, de azért elsöprő fölény ott sem volt.

És igen, nem lesz minden év ilyen, hogy csak és kizárólag őket segíti az univerzum. Elég ha a BL két meccsére gondolunk szerintem, az elsőn oké, hogy Pepe elpattant, és azért ment el (hozzáteszem h köze nem volt Dani Alves lábához, jó hogy a szándék is pirosat ért, de a szándék NEM FÁJ és a miatt nem kell 5 percig fetrengeni), de hogy a másik meccsen elvették az érvényes Higuain gólt, mert Piqué rálökte Kriszit Mascherano-ra, na az a világ szégyene volt.

Tavaly alakulhattak volna jobban is a dolgok a Real-nak ha egy picit szerencsésebb, és ha Mourinho felvállalja a kezdetektől azt a támadó focit, amit a Szuperkupa első meccsén mutattak. Nem baj, nem lesz minden év egy tündérmese a kis törpéknek.

2011. szept. 12. 08:47
 12/16 anonim válasza:
90%
Én biztos vagyok benne, hogy idén nem a Barca fogja vinni a bajnokságot és a BL-t is. Nyakam tenném rá, hogy a Real valahol lealázza a Barcelonát. Nagyon kezd összeszokni a csapat.
2011. szept. 12. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Eddig a BL történetében senki sem tudta megvédeni a címét, szeretném ha ez a hagyomány nem törne még meg.

Ami a Pl-t illeti, A két Manchesteri csapat és a CFC között fog eldőlni.

2011. szept. 12. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
idén a chelsea megnyer mindent. még a spanyol bajnokságot is!
2011. szept. 12. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:

PL-t a Manchester City

BL-t a Barcelona

2012. jan. 9. 12:34
 16/16 anonim ***** válasza:
kmd, te a világ legbutább embere vagy
2012. jan. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!