Mit gondolsz az idei Mu-ról?
ki a f@szt érdekel hogy ott laksz? :D
gondolom 6. generációs angol vagy :D
olyan komoly indokaid vannak hogy már fáj a nevetés :D
amúgy ha shittynek drukkolsz akkor egy arab városba kellene laknod, hogy helyi csapatnak nevezd :D
2 éve milyen drukker voltál? gondolom real és madridban laktál :D:D:D
Dzeko vezeti a góllövő listát 6 találattal. A bajnokság mindenesetre a két manchesteri csapat között fog eldőlni. Chelsea 3., míg szerintem a Liverpool megszerzi a negyedik helyet.
Én nem hiszem, hogy a MC beelőzi a Chelseat. Max harmadikok lesznek.
Ezt a divatmakizás szerintem kezd unalmas lenni... Én a Chelsea-nek drukkolók már a múltévezred (90es évek vége :) ) óta (olajpínz előtti idő), s ha jól sejtem ti sem drukkoltok a mu-nak az alapítása óta, úristen. Azért drukkoltok nekik, mert valami megtetszett bennük, és valószínűleg nem az, hogy kvanagy a történelme, mert szerintem, az lenne inkább a divatosság kérdése. :)
Idei Mu jobb mint a tavalyi, de ne feledjük, hogy a 8-2 nem csak a Mu hiperszuper játékán múlott, hanem az Arsenálon is. Mu idén a favorit[Angolok közül], (szerintem a barca még mindig simán leverné- jöhetnek a kommentek, hogy hú de sokkal erősebbek lettek, de ilyet már gondoltak néhányan az idei bl döntő előtt :) ) City brutálisnak tűnik, egyértelmű, hogy a két manchesterinek van a legtöbb esélye a premier liga győzelemre, de a Chelsea-t se temetném, lehet ebben közrejátszik, hogy elfogult vagyok. A pool jónak tűnik, de nem hiszem, hogy belefognak szólni a győzelemért folyó harcba, de újra meglehet nekik a bl hely.
KTBFFH! Hajrá CHELSEA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!