Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek megverjük a svédeket?

Szerintetek megverjük a svédeket?

Figyelt kérdés
Indoklást!
2011. aug. 23. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sztem ha a válogatott jó formában lesz, és Ibra nem lép pályára (mert versenyt fut az idővel hogy felépüljön), lesz esélyünk ellenük, viszont attól félek, hogy valahogy összedrótozzák a karvajt. Na mind1, csak pozitívan tekintsünk előre, A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!
2011. aug. 23. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem hiszem.

Max. ha úgy játszunk, mint a hollandok ellen (persze nem az itthoni teljesítményünkre gondoltam).

Bár ha még meg is verjük őket, akkor se jutunk ki az EB-re, úgyhogy mindegy is.(sajnos)

2011. aug. 23. 17:09
 3/13 anonim válasza:
Miért, haragszunk rájuk? Egyébként többen vannak, úgyhogy szarrá aprítanak.
2011. aug. 23. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Kikapunk?

Hogy miért?

1. oké h az izlandiakat Korcsmárral meg Koltaival megvertük, de Ibrahimovic vagy éppen Mellberg ellen Juhász és Vanczák nagyon kéne.

2. Az előbb említett svéd lóbaxó Zlatan Ibrahimovic 90% hogy játszani fog

3. Minden poszton jobbak nálunk...talán csak Hajnal meg Dzsudzsák posztján (támadó ill. balszélső kp) vagyunk jobbak

4. Nálunk még Gera se lesz ott

5. Szalaival nem tom mi van úgy tudom nem játszik, és ha tényleg nem akkor h állunk fel? 4-5-1 Rudolffal? VAgy Szabiccsal szerencsétlenkedünk? egyébként Rudolf jó csatár de 1 csatáros rendszerben meghal...

6. HA nyernénk is, 2 gólos különbséggel kéne mert nem a gólkülönbség (ami nekik amúgy is jobb) hanem az egymás elleni eredmény (első meccs 2:0 nekik) dönt pontegyenlőség esetén

2011. aug. 23. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Szalaira majd októberben vagy novemberben számíthatunk.

Ha ő lett volna eddig, lehet máshogy alakul.(mivel Dzsudzsák mellett őt tartom a legjobb magyar focistának, persze ez egyéni vélemény)

2011. aug. 23. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:

22:46 - egy ilyen kezdővel lenne némi esélyünk 4-5-1-ben :

--------------Bogdán---------------

--Laczkó--Lipták--Korcsmár--Pintér-

----------Elek-------Vadócz---------

----Stieber/Koman---Hajnal--Dzsudzsi-

---------------Rudolf-----------------

2011. aug. 24. 00:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem már egy döntetlen is nagy eredmény lenne és az egész stáb kiegyezne vele. Egyszerűen jobbak nálunk - sokkal.
2011. aug. 24. 08:47
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

pff...dehogy nyerjük, mit akartok ilyen magyar válogatottal

futni nem bírnak,nem hogy lefocizzák a svédeket,azt a dzsudzsák gyereket is ugy felfujták,mintha Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi lenne,ő is egy pénz éhes kutya.Én egyedül Gera Zoltánt bírom,de ő sem nyűgöz le. Dzsudzság pedig inkább menjen plasztikáztassa magát meg,utána meg csináltassa meg a fogát.Nem is értem Zimány Linda hogy tudott rákapni,de mondjuk ő is egy pénzéhes ribi

2011. aug. 24. 14:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!
2011. aug. 26. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Már Dzsudzsák se lesz a csapatban...pláne nem nyerünk.
2011. aug. 28. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!