Mi a véleményed a Barca Real meccs végéről?
Konkrétan a Mourinho féle "szemtelenkedésről" és a Marcelo féle esetről?
Én sajnálom hogy így végződött a meccs mert az első félidő fantasztikus volt. Nem volt ez méltó befejezése a meccsnek.
nagyon jó meccs volt, barki nyer megérdemelte volna
nem mondanám a bíróra hogy rosszul vezette a meccset, szerintem jó ítéleteket hozott
Pepének tán' kioszthatott volna egy lapot, de ha kiállítja akkor legalább akkora bunyó lett volna mint a végén...
Marcelo kiállítása teljesen jogos. Bár azt hozzá kell tenni h Fabregas rájátszott az esetre, de egyértelműen nem a labdát akarta elrugni.
Én Manchester United drukker vagyok, tehát nem mondhatják rám h h*lye barcás, meg persze biztos relaos vagy :)
Amúgy tudom h sokan szidják Mourinhot azért amit a meccs végén tett, de én ezekért a kis "huncutságai" (xD) miatt nagyon nagy figura :D
Ez alatt nem azt értem amikoe a játékosai karate mozdulatokkal aprítják az ellenfelet, de ahogy sajtót manipulálja meg hasonlók :D legalább nem egy kis tutyi-mutyi besz*ri edző
minek írod ki a kérdést ha arra vársz hogy mindenki a Realt fikázza? Mert nálam nagyon ez jött le a részedről.......
egyébként történt már rosszabb is, nem kell túl lihegni a dolgot
Pepe favágó stílusát én hoztam fel, és továbbra is tartom a véleményem. De hogy ne legyen félreértés, még véletlenül sem vagyok Barcelona drukker. De Real drukker sem. Én is ugyanúgy elítélem Mascherano, vagy éppen Valdes viselkedését, mert olykor-olykor nem tűnnek egészen normálisnak. Villa sem szimpatikus azóta mióta a Barca játékosa lett. Messi is mintha egyre többet színészkedve. És osztom Mourinho egy korábbi felvetését, miszerint hagyják-e a játékvezetők, hogy csapata egyszer is befejezhessen egy Barcelona elleni meccset 11 emberrel.
AMUNT VALENCIA!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:57
Nem hiszem hogy a kérdésben olyan dolog lenne amiben én elvárnám hogy mindenki a Realt fikázza. De miért szerinted meg kéne dicsérni a szpesöl vant ezért a mutatványáért is. Vagy Macelo becsúszása szerinted szabályos volt és Fabregas csak feldobta magát?
Meg felhozzátok itt Messit hogy színészkedik. Azon kevés játékosok egyike aki még akkor is továbbmegy ha 2-3 ember faragja hátulról és nem esik össze mint Ronaldo vagy Di Maria például. Ha már felhoztátok.
A meccs jó volt, a vége kevésbé.
Azért ne legyünk elfogultak, a végéről ne hagyjuk le Villa tasliját se (amit Özil kapott, bár azt még mindig nem tudom miért), valamint ahogy Ramos kedvesen markolássza Pinto nyakát.:)
Marcelonak már Messi oldalba rúgásáért is adtam volna egy sárgát, de a végén tök fölösleges volt Cesc-t "levenni a lábáról".
Pepét nem kommentálom, róla évek óta meg van a véleményem.
Mourinho csak simán pikkel a Barcára, mert annak idején nem tartottak igényt rá.
Na mindegy, a lényeg, amit leírnék és ami a legjobban zavar: Mi lesz így a spanyol válogatottal? Hiszen ezek a srácok teszik ki a válogatott gerincét, akik eddig barátok voltak.Ennyi sérelmet nem hiszem, hogy olyan könnyű elsimítani, bomlani fog a csapategység.
Tudom, hogy off, de a vb után villa és Ramos egymásba karolkozva énekeltek a repülőn, alig fél éve meg csak úgy pattintotta fel a földről Villát, amikor (jogosan) fájlalta a lábát.
Ezért nem tetszik ez a Mou-féle feszültségkeltés.
A színészkedésre se pazarolnék sok szót, vannak nagy színészek itt is-ott is.
Na, bocsi, hogy hosszú lettem és kicsit el is tértem az eredeti kérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!