Honnan tudják a foci kommentárok, hogy mikor, kinél van a labda?
Figyelt kérdés
Mert az emberek nem látszanak, akkor honnan tudják?2011. aug. 17. 07:50
1/6 anonim válasza:
mezszám, gondolom meg ők jobban látják mint mi.
főleg ha helyszínről kommentálnak:D
de lány vagyok szóval nem értek hozzá
2/6 anonim válasza:
Előre fel van nekik írva,hogy ki jön és mit fog csinálni!:DDDDDDDDDDD
3/6 ✮ʝօк válasza:
Ők tökéletesen tisztába vannak vele, hogy az adott meccsen ki milyen poszton játszik.Így meg is mondják, hogy pl.: Dani Alves a jobb szélről becselezi magát középre. Ezen kívül rengeteg minden segít nekik. Mezszám, stadionban a kivetítő, (ha kisebb stadion akkor el is látnak odáig),meg Pl ha van a pályán 21 fehér és 1 nigger akkor nyilván tudják, hogy az az egy XY" Ghánából :)
4/6 anonim válasza:
Ez amúgy érdekes kérdés.Én nem látom pl. a mezszámot se mindig tisztán, van hogy a mozgásukból jövök rá, ki az.(mondjuk ez csak a kedvenc csapatomnál működik).
És a kommentátorok sincsenek mindig a helyszínen, tehát elvileg ők is azt látják, amit mi.
5/6 anonim válasza:
de akkor a mezszámmal nem írtam óriási hülyeséget?:D
1. voltam
6/6 anonim válasza:
elég sok meccset láttam már én mindig az adott poszton lévő játékosról tudom hogy kinél van a labda de amelyik csapat meccseit régebb óta nézem annak már a testalkatából és a mozgásából tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!