Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mivel jár az ha valaki igazolt...

Mivel jár az ha valaki igazolt kézilabda (női) játékos? (15 éves)

Figyelt kérdés
Ez mivel jár? Fizet ezért valaki? Én vagy esetleg más vagy egy hogyan megy? És egyaltalán hogyan lehet vkiből igazolt játékos???
2009. márc. 31. 20:35
 1/5 anonim válasza:
100%

hogy meccseken résztvegyél törvényesen lekell igazolnod

nem fizet ezért senki,max te egy ezrest asszem,annyi a kártya,bár én 3évvel ezelött voltam leigazolva utoljára

Bárkiből lehet az egyesületnél igazolt játékos,aki pályára lép

2009. márc. 31. 21:01
 2/5 anonim válasza:
100%
Azért NBI-ben ár fizetnek, teljesítménytől függően nem is keveset!Megyei szinten az egyesület válogatja, mennyit ad a sportolónak, van, hogy csak melegítő, cipő jár, van ahol az sem, ez szponzoroktól is függ!!!
2009. márc. 31. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:
és mennyire nehéz ez? heti hány edzés? az edzések milyenek?Kecskeméten tud vki egy korban nekem való klubbot?
2009. ápr. 2. 18:49
 4/5 anonim válasza:
Ha igazolt játékos vagy,akkor abban a csapatban játszhatsz,ahová le vagy igazolva.magyarul birtokolják a játékjogodat.Jobb esetben a leigazoláshoz neked semmit sem kell tenned,mert a klubod intézi a költségét és a papírmunkát is.Le egyszerűsítve kapsz egy papírt hogy te ahhoz a csapathoz tartozol.
2011. jan. 13. 11:54
 5/5 anonim válasza:
Meddig ervenyes a leigazolas??
2014. márc. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!