Szerintetek melyik a jobb, a kosárlabda, vagy a foci?
Minap azon veszekedtünk a haverokkal, hogy melyik. Szerintem a kosár, de a ti válaszaitokat kérném!
Ui.:Hülye válaszokat is küldhetsz hadd röhögjek egy jót:D
Milyen hasonlat ez te szerencsétlen. Félpályáról kosarat dobni, vagy 11 es? Rúgj félpályáról gólt.
Természetesen foci.Főleg ha olyan közegben élsz ahol esélyed sincs mást szeretni.
Foci. Nincs annál jobb érzés, amikor kicselezel valakit és utánad rúg, tudod hogy felidegelted azzal hogy elvitted mellette :D Csodás összjátékok, hatalmas góloknál nincs szebb.
Én kispályás bajnokságban játszom, mi vagyunk a legfiatalabb csapat 16-17 évesek, a többi csapatot nagyrészt 25-40 évesek alkotják. Sokkal kisebbek vagyunk, rengeteg a nagydarab, kopasz, agresszív felnőtt, akik még élvezetessebbé teszik a játékot. :D Mindig van valamim ami fáj, van úgy hogy sántítva megyek a pályára, de így is benne vagyunk az élvonalban.
Fantasztikus érzés az egoista balf.aszokat legyőzni, akik a meccs előtt mondják hogy kis p.öcsök, az elején leírnak minket és meccs közben állandóan szabálytalankodnak. Aztán a ellenfél szurkolóinak beszólásai, amiért legyőztük őket, csodálatos érzés hallgatni :D
Egyszóval FOCI :D biztos a kosárban is vannak ilyen dolgok, indulatok, de maradok a focinál :D
Nekem a foci :) Sokkal keményebb, férfihoz illőbb sport úgy gondolom. És változatosak az emberek akik játszák, nem mindenik 2m körül van :P (ne gyertek nekem azzal hogy vannak alacsony kosarasok,vannak de hanyagolható számban).Tehát Foci :P Megasztán a kosárban még a focinál is szarabbak vagyunk mi magyarok nemde? :D
Ui.: Focilabdával tovább lehet kosarazni mint kosárlabdával focizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!