Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek melyik a jobb, a...

Kerdesesficko16 kérdése:

Szerintetek melyik a jobb, a kosárlabda, vagy a foci?

Figyelt kérdés

Minap azon veszekedtünk a haverokkal, hogy melyik. Szerintem a kosár, de a ti válaszaitokat kérném!

Ui.:Hülye válaszokat is küldhetsz hadd röhögjek egy jót:D

2011. jún. 26. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hasonlat ez te szerencsétlen. Félpályáról kosarat dobni, vagy 11 es? Rúgj félpályáról gólt.

Természetesen foci.Főleg ha olyan közegben élsz ahol esélyed sincs mást szeretni.

2011. aug. 17. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Foci. Nincs annál jobb érzés, amikor kicselezel valakit és utánad rúg, tudod hogy felidegelted azzal hogy elvitted mellette :D Csodás összjátékok, hatalmas góloknál nincs szebb.

Én kispályás bajnokságban játszom, mi vagyunk a legfiatalabb csapat 16-17 évesek, a többi csapatot nagyrészt 25-40 évesek alkotják. Sokkal kisebbek vagyunk, rengeteg a nagydarab, kopasz, agresszív felnőtt, akik még élvezetessebbé teszik a játékot. :D Mindig van valamim ami fáj, van úgy hogy sántítva megyek a pályára, de így is benne vagyunk az élvonalban.

Fantasztikus érzés az egoista balf.aszokat legyőzni, akik a meccs előtt mondják hogy kis p.öcsök, az elején leírnak minket és meccs közben állandóan szabálytalankodnak. Aztán a ellenfél szurkolóinak beszólásai, amiért legyőztük őket, csodálatos érzés hallgatni :D

Egyszóval FOCI :D biztos a kosárban is vannak ilyen dolgok, indulatok, de maradok a focinál :D

2011. aug. 17. 17:35
 13/17 anonim válasza:
61%
kosárlabda jobb ott tudsz májerkodni pl:zsákolsz az nagyszerű és jó!
2011. aug. 17. 18:18
 14/17 ✮ʝօк&# ***** válasza:

Nekem a foci :) Sokkal keményebb, férfihoz illőbb sport úgy gondolom. És változatosak az emberek akik játszák, nem mindenik 2m körül van :P (ne gyertek nekem azzal hogy vannak alacsony kosarasok,vannak de hanyagolható számban).Tehát Foci :P Megasztán a kosárban még a focinál is szarabbak vagyunk mi magyarok nemde? :D

Ui.: Focilabdával tovább lehet kosarazni mint kosárlabdával focizni :)

2011. aug. 17. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Erre ezt tudom mondani: "A lányok labdáznak, a fiúk fociznak, a férfiak kosárlabdáznak." (már nemtudom hol olvastam, de megragadt bennem :D)
2011. aug. 17. 21:35
 16/17 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Közbe meg mindenik csinálja mindeniket :D
2011. aug. 18. 07:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Így lehetne jellemezni a válaszokat a kérdésre, mindkettőt élvezetes nézni, gyakorolni és csinálni is. Mindkét csapatjáték kiszámíthatatlan, azért mert nem lehet tudni, hogy ki fog győzni.
2011. aug. 18. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!