Hogyan kezdjek el kosárlabdázni?
Nem vagyok szakértő, de én a labdavezetést gyakorolnám, nekem legalábbis az a legnehezebb. Ha őszre úgy tudsz menni, futni a labdát pattogtatva, hogy nem nézel le, akkor már király vagy. Ha ez megy, akkor az irányításd gyakorold, hirtelen irányváltás, gyors elindulás, ilyesmi.
A kosárra dobás alapból kelleni fog, de annak van egy kis technikája, azt majd a tanár elmondja.
faluba laksz....
gondolom van körülöttetek olyan, hogy város
Én 11 évesen 2011 szeptemberében kezdtem el kosárlabdázni, csapatban akkor még nem játszottam, de most már a győri kosárlabda club-hoz járok edzésekre. szerintem 2-3 hónapot várj a versenyzéssel, mert ahhoz kell fejlődni. Kosárlabdázni meg akkor kezdj el, ha tényleg szeretnél.
Ha szeretnél, akkor először a dobást gyakorold, aztán a labdavezetést, utána meg az alapokat (szabályokat stb.) Játssz a barátaiddal streetball-t, de a lényeg az, hogy nagyon sokat kell gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!