Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Kik-es focimez garnitúrát...

A Kik-es focimez garnitúrát rendelt már valaki?

Figyelt kérdés
Akciós mezgarnitúrát akarunk venni a Kik-ben. Meg kell rendelni, és No-ból hozzák. Rendelt már valaki ilyet? Milyen a méretezése? Egy L-es, vagy XL-es mekkora emberre jó?
2011. jún. 15. 22:11
 1/3 anonim válasza:
Amit mi rendeltünk abban a kapusmez egy színű volt. Egyébként mi L-est rendeltünk és a 178-159 magasságú csapatársaimra jó volt
2011. jún. 19. 10:51
 2/3 anonim válasza:

Mi rendeltünk mindenkitől megkérdeztem össze írtam, és ezek után jelöltem be a megrendelőn.

Én speciel 188centiés74kg vagyok nekem XL-es van.

Bár azt hozzá kell tegyem mint mindennek ennek is van hátulütője például a méretezések néhol eltérnek, pl.: ami M-esnek van írva akkora mint egy XL-es.

De ettől függetlenül meg vagyok vele elégedve, és ajánlom!

2011. júl. 2. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Megrendeltük mi is végül, meg is jött 2 hét alatt (sic!) jó nagyok... én a 177 cm-re és 87 kg-ra XL-est rendeltem, hát lóg rajtam ... egyet elrontottak, M-es zacskóban L-es garnitúra. Amúgy minőségre tényleg jó.
2011. júl. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!