Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Budapesten hol lehet Joma...

Budapesten hol lehet Joma teremfocicipőt venni? Árkdában van?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 19:19
 1/6 kutyuska1203 válasza:

Heló. Én 2 helyet tudok, ahol lehet. Egyik a Football Factor - [link] , másik a Futballcentrum - [link] .

Mindkét helyen voltam, elég jó hely mindkettő, a honlapon meg fenn van minden.

2011. jún. 9. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm !:)

És meg vagy vele elégedve , érdemes megvenni ? (elég húzos azért 11-13 ezerért...)

2011. jún. 9. 20:59
 3/6 kutyuska1203 válasza:
Nem Joma cipőt vettem, mert műfüves kellett, és az elég rondácska volt, hanem Adidast. De akiket hallottam, azok csak dícsérték, meg állítólag nagyon kényelmes, csak igenpont méretet kell venni. Az árról meg csak annyit tudok mondani, hogy én régen wink cipőket vettem 4ezerért, és volt hogy 2 hónapot nem bírt ki, igaz nem csak teremben fociztam benn, és még kényelmetlen is volt. A másik meg ha sokat focizol, és jó, kényelmes cipőt akarsz, meg olyat ami nem teszi tönkre a lábad, akkor arra áldozni kell, feltéve ha hajlandó vagy rá. Egyszer volt egy Nike teremcipőm, 2 hétvégét dolgoztam az áráért, de nem ment tönkre csak évekalatt, és nagyon kényelmes volt, szóval az nekem nagyon megérte, még ha kicsit drágább is volt mint egy Joma cipő. Szerintem a 10-13 az elé korrekt ár lehet egy cipőért, de ezt Neked kell eldöntened. Kérdezz meg másokat is, meg boltokban, mindegy hol, ott is tudnak segiteni, meg döntsd el mennyit szánsz rá, aztán hajrá.
2011. jún. 9. 21:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm !:))))
2011. jún. 10. 20:17
 5/6 kutyuska1203 válasza:
Ja de van egy alighasznált adidas teremcipőm 43 1/3-os ha kell :D
2011. jún. 10. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi , de Jomát szeretnék , újat és 40-es a lábam :D:D
2011. jún. 11. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!