Nem szoktam nézni a focit csak néha, ezért elég hülye kérdésem van. Magyarország kijutott a 2012es EB-re?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 18:32
1/10 anonim válasza:
Még nincs vége a selejtezőnek. De nem sok esélyük van .
2/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2011. jún. 6. 18:40
3/10 lee12 válasza:
hidd el XD ha kijutnánk akkor még a kómába fekvő Magyar Állampolgár is tudná:)
4/10 anonim válasza:
Like az utolsónak! :D Ha hozzuk, a meccseket, és megtudjuk előtzni a Svédeket, akkor egy csoportba kerülünk, ahol az összes csoportmásodik van, és ott aki az első, az még kijuthat. :D A mi csoportunkból már Hollnadia kinnt van! Ugyhogy a második helyet kellene megcsípnünk.
5/10 A kérdező kommentje:
Még1 kérdés. Mikor lesz a következő magyar válogatott meccs?
2011. jún. 6. 20:35
6/10 anonim válasza:
Kedden 20.30kor San Marino ellen. a papirforma magyar gyözelem de ez nem jelent semmit... sajnos :( xd
7/10 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha nem jól tudom, de ahhoz, hogy kijussunk, meg kell vernünk a svédeket, nekik meg ki kell kapni a hollandoktól. A második még oké, de hát az első...
Ja, és minden meccset hoznunk kell. Vagyis k.rva kevés az esélyünk.
9/10 anonim válasza:
ja,rosszul tudod: nekünk minden meccset meg kell nyerni,a svédeknek hazai pályán ki kell kapniuk a FINNEKTŐL
(a hollandoktól már ők is kikaptak)
10/10 anonim válasza:
A svédek elleni hazai meccs lesz a sorsdöntő a csoport második helyének szempontjából. Ma este mindenki szurkoljon a finneknek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!