Bólogató Kutya kérdése:
Lehetek még teniszező?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves fiú vagyok, és már évek óta nézem a teniszt, és megtetszett. Ezért meg szeretném kérdezni tőletek, hogy válhat-e még belőlem teniszes. Még az is hozzájár a dologhoz, hogy nem vagyunk gazdagok. Még igy ís lehet esélyem? Előre is köszönöm a válaszotokat.2011. jún. 4. 18:20
1/10 anonim válasza:
Mint minden sportban itt is a genetikádon múlik minden. Ha van hozzá tehetséged akkor lehetsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát állítólag (a barátaim, ismerőseim) azt mondják, hogy van hozzá tehetségem. De legfőképp ez a pénz dolog foglalkoztat, mert mindenhol azt hallom (meg tudom is), h nagyon sok pénzbe kerül.
2011. jún. 4. 18:30
3/10 anonim válasza:
csupán csak tehetség kell hozzá és sok gyakorlat. még simán lehetsz (;
4/10 anonim válasza:
Teniszes lehetsz, de menő nem valószínű, az "élmezőny" tagjai ebben a korban már túl vannak egy két ifi EB vagy hasonló dobogós helyen...
De teniszezz, nagyon jó sport, én is űzöm...
5/10 anonim válasza:
Minden sokba kerül, főleg az egészség lsd: sportok étkezések stb...
6/10 anonim válasza:
Attől függ mit értesz "teniszes" alatt.Ha olyan profit mint amit a tv-ben látsz az nem ,arról más sajnos lekéstél.Azt 4-6 éves korban kell elkezdeni.De egy magas szintű amatőr aki mondjuk NB II-es csapatbajnokságban játszik még lehet...pár év után.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez az NB II csapatbajnokság mit takar pontosan? És ha pl ebben a csapatbajnokságban jó vagyok, akkor se lehet belőlem nemzetközi játékos?
2011. jún. 5. 11:51
8/10 anonim válasza:
Hát figyelj ahoz hogy profi teniszező lehess arról már lekéstél én 4 éves voltam amikor teniszezni kezdtem 12 évesen Spanyolországban voltak versenyeim de sajnos sérülések miatt abba kellet hagynom (most 18 vagyok 2 éve ketté tört a tenisz karierem)El kezdeni sosem késő meg kell próbálni és játsz saját magadért.Be linkelek neked egy interjút ő az én edző társam volt egy edzőnk volt nagyon tehetséges fiu ő elmeséli hogyan kezdte és hol tart most ,sokra viszi még :)
10/10 anonim válasza:
Már nem lehetsz profi.:) 14 éves vagyok,de már én is elkéstem. Nem mintha teniszező szeretnék lenni. A legnagyobbak 3-6 éves korban kezdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!