Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik a kedvenc bajnoksagotok...

Melyik a kedvenc bajnoksagotok? (foci)

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 11:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem véletlen a Barca nyerte meg a BL-t, ja és ki az a Margit?
2011. máj. 31. 15:32
 12/21 anonim válasza:
A spanyol bajnokság a legjobb...:D
2011. máj. 31. 15:41
 13/21 anonim válasza:
Az olaszok mert azok jol jatszanak.Nagyon kulombozik a focijuk a tobbi csapathoz kepest.
2011. máj. 31. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:

egyértelmű hogy az angol bajnokság a legjobb és a legerősebb :)

a második pedig a német :)

(L) MANUTD (L)

2011. máj. 31. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Kedvencem a Primera Division, a legerősebbnek viszont én is a Premier League-t tartom. A PD akkor lenne igazán erős, ha nem lenne Real és Barca. Mögöttük van egy hatalmas szakadék, utána viszont eléggé kiegyenlített a mezőny: Valencia, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Sevilla, Espanyol...
2011. máj. 31. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:

nem a Barca és a Real teszi ki a spanyol bajnokságot,hanem 20 csapat

a tabella második fele eléggé sz*r

a Premier League sokkal kiegyensúlyozottab

2011. jún. 1. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:

A PL a legerősebb bajnokság, és ez a kedvencem, mivel itt vannak izgalmas meccsek. Spanyol bajnokságban egy Real vagy Barca meccs abszolút nem izgalmas semleges drukkernek, mert 99% a papírforma eredmény. És ez nem csak a két nagy csapat erejét mutatja, hanem a bajnokság gyengeségét is - nem véletlenül hívják 2 csapatos bajnokságnak :)

Egyébként az hogy a Barca megverte a MU-t.. Nos, ha fordítva lett volna, akkor bizonyára lenne a Barcának kifogása - bíró, pálya, utazás, balszerencse, stb - de tény, hogy 1 meccsen jobban jön ki a lépés a egyik csapatnak, attól még nem az a jobb. Nem véletlenül van amcsiknál 3-4 nyert meccsig tartó döntő.

2011. jún. 1. 17:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Ukrán 8. osztály :D

Nekem a Spanyol tetszik,mert ott játsszák a focit,de jobban tetszik nekem is az Angol.Szebbek Angliában a stadionok és a focijuk se rossz.

2011. jún. 2. 16:53
 19/21 anonim válasza:
En az Olasz bajnoksagot szeretem es onnan is az Ac Milant.Na meg az NB1 et(Fradi)
2011. jún. 8. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, engem az olasz focival a világból is ki lehetne kergetni :D
2011. jún. 8. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!