Kiegyenlítődött lehet a CL döntő, amiatt hogy a Wembleyben lesz?
hát én nem vágnám rá h a barca esélyesebb. A MU nem fogja hagyni hogy a 2009es döntő megismétlödjön. Ferdinand és vidic majd megmutatják a szinháznak hogy miaz a LABDARÚGÁS.
Glory Glory MANCHESTER UNITED
A favágótársulat ellen így játszottak, felvették ellenük a kesztyűt.
Itt már szerintem nem lehet arrol beszélni hogy ki az esélyesebb. A világ 2 legjobb csapata, angliában a legfontosabb klubtrófea döntőjében, bármi megtörténhet :)
Egyetértek.
50ezer angol szurkoló megfogja enni a katalánokat,100%-ig biztos vagyok benne,hogy a MU drukkerek az utolsó pillanatik énekelni fognak és bíztatni a csapatot.Plusz Angliában lesznek,szinte hazai pályán.Énis Realos vagyok,de a MU a másik kedvencem,szóval nagyon remélem,hogy a Barcások nem fognak színészkedni,vagy ha mégis akkor az egyik védő tényleg úgy szereli az egyik törpét[alapvetőleg bírom a spanyol válogatottat,de a barca valahogy teljesen más...nekem nagyon unszimpatikus],hogy a következő idény első felében nem fog szerepelni.:D
Hala Madrid,Glory United!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!