Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kiegyenlítődött lehet a CL...

Kiegyenlítődött lehet a CL döntő, amiatt hogy a Wembleyben lesz?

Figyelt kérdés
Mindenki rávágná kapásból, hogy a Barcelona az egyértelmű esélyes a BL-re a döntő csak formalitás. De most a Wembleyben lesz és mint tudjuk a Bayern München ellen is bizonyítván a Manchester United a végsőkig küzd és még hazai pálya is lesz nekik.
2011. máj. 10. 18:45
 1/5 anonim válasza:
63%
őszinte leszek:ha egy IGAZSÁGOS bírót kapnak,és a barca végre felhagy a színjátszósdival-amit jobban tesz,mert ha egy Rooney tényleg odarúg neki,akkor fog igazán sírni-akkor egy egész kiélezett,jó döntőt láthatunk.én abszolút nem fogadok a barcára.Madridistaként inkább szurkolok a MU-nak mintsem,hogy ez a színjátszókör nyerjen!!!!-és bár nem ide kapcsolódik-a barca esélyesebb volt a döntőbe jutásért,de ezt tiszta játékkal is lehetett volna,és nem ÍGY,ha már felhoztam ezt a színházat....:D szóval keserű szájízzel,de hajrá MU!
2011. máj. 10. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem vágnám rá h a barca esélyesebb. A MU nem fogja hagyni hogy a 2009es döntő megismétlödjön. Ferdinand és vidic majd megmutatják a szinháznak hogy miaz a LABDARÚGÁS.

Glory Glory MANCHESTER UNITED

2011. máj. 10. 19:58
 3/5 anonim válasza:

A favágótársulat ellen így játszottak, felvették ellenük a kesztyűt.

Itt már szerintem nem lehet arrol beszélni hogy ki az esélyesebb. A világ 2 legjobb csapata, angliában a legfontosabb klubtrófea döntőjében, bármi megtörténhet :)

2011. máj. 10. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

50ezer angol szurkoló megfogja enni a katalánokat,100%-ig biztos vagyok benne,hogy a MU drukkerek az utolsó pillanatik énekelni fognak és bíztatni a csapatot.Plusz Angliában lesznek,szinte hazai pályán.Énis Realos vagyok,de a MU a másik kedvencem,szóval nagyon remélem,hogy a Barcások nem fognak színészkedni,vagy ha mégis akkor az egyik védő tényleg úgy szereli az egyik törpét[alapvetőleg bírom a spanyol válogatottat,de a barca valahogy teljesen más...nekem nagyon unszimpatikus],hogy a következő idény első felében nem fog szerepelni.:D

Hala Madrid,Glory United!

2011. máj. 13. 21:07
 5/5 anonim válasza:
Jó sok madridistábol lett unitedes, de ez érthető :)
2011. máj. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!