12 évesen késő elkezdeni a "profi" focit?
Figyelt kérdés
12 vagyok és eddig csak hobbiból fociztam mert mindig arra gondoltam hogy béna vagyok és úgyse lesz belőlem focista! még most is vissza-vissza néz ez a gondolat! de most kezdek el járni a faluban a foci edzésekre! késő már elkezdeni? tudom 12 még kevés is! de a nagy focisták mint például: C.Ronaldo már 8 évesen játszott abba az Andorinha-ban vagy miben! normális válaszokat kérek! :D2011. ápr. 29. 15:52
11/12 anonim válasza:
Utolsó bocsi de 10 éves koromtól csapatba fociziom most 16 éves vagyok úgyhogy tudom mi az és van olyan játékosunk aki későn kezdte mégis van olyan jó mint az aki 8 éves korától focizik .... mondjuk ahoz tehetség kell de ezt előbb is leírtam ...
12/12 anonim válasza:
De nb1-ben nemfog játszani ígymár,sose,Te is tudod akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!