Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Jól lesz ez? ( Foci )

Jól lesz ez? ( Foci )

Figyelt kérdés

Üdv ! Azt szeretném megkérdezni hogy ha 13 évesen elkezdtek focizni akkor még jó lehetek ?

Mert egyszer már fociztam csak a csapat társaim végig szívattak és ezért kiléptem de most leszarom a társaimat és akarok megint járni edzésre ..

Mit ajánlotok hogy menjek vagy ne menjek ?

vagy ha megint baszogatnak a társak akkor mit csináljak ?

2011. ápr. 25. 21:06
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ne kedj el újra focizni , mert ha olyan tehetséges lettél volna , akkor biztos nem szivattak volna a társaid . És tehetség nélkül nem érsz sokat . Inkább próbálj valami sportot ami érdekelhet is és ha tehetségesnek mutatkozol az adott sportban akkor ne hagyd abba . (pl. kosár) .
2011. ápr. 25. 21:49
 2/7 anonim válasza:
Előző vagyok , bocsi a helyesirási hibákért , mobilról irok . De remélem értelmezni tudod , amit irtam ;D .
2011. ápr. 25. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azért nem kezdtem el focizni, mert a focisták nagy része mind bunkó, paraszt. Inkább csinálj mást
2011. ápr. 25. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló amit írt az nem teljesen igaz,mert ha bekerülsz egy városi csapatba és van tehetséged is (nem te vagy a legjobb,de a legrosszabb se vagy) akkor is kéneznek mert új vagy.Ők már régebb óta ismerik egymást akkor mindegy mit tudsz.Lehet van olyan hely ahol ez nem így van,de én ezt tapasztalatból írom. (saját és 1-2 ismerős tapasztalata) 15/f
2011. ápr. 26. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:
*kinéznek,csak már késő van.
2011. ápr. 26. 00:28
 6/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezd újra. Ha szereted, és jó vagy, vagy nem az tök mind1 én kézizek egyesületben, és nem vagyok nagyon jó, de nem is cikiznek. Csak 1 ember. De nem foglalkozok vele, mert szeretem a sportot. Menj vissza! Vagy más egyesületbe.
2011. ápr. 26. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ :D

Régebben amúgy szerintem azért is szívathattak mert :

Új voltam

Spiccel rúgtam

És bepánikoltam amikor hozzám került a labda ...

De már rájöttem hogy direkt szívattak mert új voltam és már rendesen tudok rúgni is és rájöttem hogy nem kell egyből passzolni hanem vihetem is a labdát :D

Kösz a sok választ :D

2011. ápr. 26. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!