Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix tippek kezdőknek?

Tippmix tippek kezdőknek?

Figyelt kérdés
szeretnék tippmixezni( vagy bwin), de nem nagyon értek a focihoz, nem vagyok nagyon otthon benne, csak szeretném kipróbálni h lehet e vele pénzt keresni. az lenne a kérdésem h van e esetleg valami olyan odlal, ahol "megjósolják" melyik meccsre érdemes rakni??
2011. ápr. 13. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz a foci hogy a bánatba akarsz tippmixelni?

Amiket "megjósolnak" az meg nagyon sokszor megtévesztő lehet.

2011. ápr. 13. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:

hát, sajna el kell hogy keserítselek, de munka nélkül a sportfogadásból se lehet pénzt keresni.

aki plusszosan jön ki a sportfogadásból, az azért teszi, mert egy csomó időt rászán arra, hogy informálódjon, keresi a híreket információkat, jól elemzi a helyzetet, és ennek függvényében megfelelően dönt. Szal, tudás birtokában van.

Te nem vagy a tudás birtokában, nem értesz a focihoz. lehet, hogy bemákolnál egy-két meccset, de hosszú távon buknál.

2011. ápr. 14. 01:11
 3/8 anonim válasza:

nehogy hallgass akármilyen oldalon leirtakra is...

hulyeség az egész, ha nemtudsz a focirol semmit , akkor ne csináld inkább, minuszba fogsz menni! inkább menj el dolgozni!

2011. ápr. 14. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen hülyeség amit írtok! Nekem van ismerősöm aki nem ér a focihoz és 10-15 ezreket nyer. Szerencse az egész.. Én is értek a focihoz mégsem tudom előre megjósolni hogy a Manchester éppen leikszel egy kiscsapat ellen vagy a Barca pont kifog egy szar napot és kikap a Herculestől.
2011. ápr. 23. 23:31
 5/8 anonim válasza:
igen,mivelhogy szerencsejáték... ha ennyire szerencséje van,képzeld mennyit nyerhet(ne) ha értene a focihoz :DD ennyi erövel uljon be pokerezni :D
2011. ápr. 24. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
HA kezdő vagy menj be és rakj szorzó szerint
2011. ápr. 29. 16:17
 7/8 anonim válasza:
Hülyeség hogy érteni kéne a focihoz! Én kifejezetten utáltam mindig nem is érdekelt, mégis nyerőben vagyok. Szerencse kérdése leginkább meg figyeled a szorzókat ,kis szorzó nagyobb esély és ennyi.
2011. aug. 11. 19:59
 8/8 Yourpain válasza:
Az előttem szólónak teljesen igaza van! Én sem értek a focihoz, mivel nem is nagyon érdekel...Leginkább szerintem 99.999999%-unkat a pénz motivál, ahogy engem is. A maradék "játékosokat" pedig maga az adrenalin és az élvezet. Tehát mint ahogy már mondottam az elején hogyha "kezdő játékos" vagy, akkor az alacsony szorzókat nézd, mint például (1,15; 1,35; 1,50; 1,72; stb...) de ezek a szorzók SEM 100%-osak, csak nagyobb esély van arra, hogy nyerj. és maximum 2 meccsre fogadnék a helyedbe, amik kb. 2-2,5 szorzóra jön ki a kettő együtt hogyha összeszorzod. Ez az intervallum még elfogadható és kisebb az esély a bukásra. Természetesen ahogy sok helyen is hallhattuk/hallhatjuk, más tényezők ellenünk szólhatnak, ide sorolnám: a bundát, az esőt, a piros lapot a csapatunknak, vagy valakinek csontja törik a pályán, vagy szívrohamot nem kap. Tehát NAGYON összetett a tippmix. Még egy mondatot hozzátennék, még pedig azt, hogy inkább "lassan de biztosan" kicsi szorzókkal gyarapítsd nap mint nap a pénzedet (persze lesznek bukások mint ahogy mindenkinél) mint hogy több tíz és százezreket "csak úgy" "felkenj" a tippmixre mert ezek soha nem vezettek jóra, legtöbb esetben bukásra.... Nos remélem, tudtam segíteni Neked. ("Kezdő" tippmixes F/26)
2016. aug. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!