Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A bajnokok ligája két meccsből...

A bajnokok ligája két meccsből áll?

Figyelt kérdés
szóval tegnap volt a chelsea-mu, lesz viszavágó?
2011. ápr. 7. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod az időbeosztást is, meg egy csomó minden mást.

[link]

2011. ápr. 7. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:

persze h 2 meccsből.

kedden este fél 9-kor MU-CHELSEA az Old Traffordon.

amit sztem a TV2 fog adni. bár a tv2 amennyire divatdrukker, lehet h a sz@r barca-t fogja adni.

(am sztem felesleges lejátszani azt a MU meccset mer úgyis az ördögök nyernek, kérem szépen hát ők a világ legjobb játékosai és a világ legjobb csapata! GGMU <3)

2011. ápr. 9. 15:03
 3/4 anonim válasza:
Igen két meccsből áll, az elődöntőig. A chelsea- Mancehster ma lesz, a tv2 adja. Lesz visszavágó, de szerintem is fölösleges úgyis United győzelem lesz. :) a Machester a Barca A Shaktar És a Chelsea egy ágon vannak Az Inter, a Tottenham, a Real, és a Schalke pedig másikon. Még két meccset játszanak, és az összesitett eredmény számít. Aztán ez egy ágon lévő győztesek játszanak egymással, és annak a győztesei az elődöntőt. (már csak egy-egy meccs, majd akét legjobb e döntőt, idén a Wembley -ben. ( ,, With the famous Man United we are going to Wembley!")
2011. ápr. 12. 16:23
 4/4 anonim válasza:
bocsánat elfelejtettem h már volt londonban egyy meccs, ugyhogy ez ma már a visszavágó. a chelsea-nek ha jól emlékszem 2 góllal kell nyerni h továbbjusson, ami nem fog neki menni
2011. ápr. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!