Szerintetek ezeknek a meccseknek mi lessz az eredménye? Tovább lent.
CHELSEA-MANCHESTER UNITED
Real Madrid-Tottenham
Szerintem a Manchester biztos hogy tovább jut.
a Tottenham-real kétesélyes mert 2 egyforma csapatról van szó.
a Real egy elég jó és híres csapat, mégis úgy gondolom ,h a Tottenhamnek több az esélye a továbbjutásra.
vagyis: chelsea-Manutd. 0-2
Real-Tottenham- 1-1
Azért az indokokra kíváncsi lennék. Egyértelmű a Manchester továbbjutása? Furcsa, mert asszem épp 3 hete verte meg a Chelsea bajnokin a Manchestert ahogy azt tette tavaly is oda-vissza.
Sztem, Chelsea-Manchester 2:0
Real- Tottenham 2:1
cselzi, tavaly először egy lesgóllal nyert, 2. meccsen szintén egy lesgóllal
idén is qrva szar játékvezető volt, nem tudom, hogy láttad-e a meccset de célzok luizs f@szkodására.
összegzem: ha az uefa nem nyereti meg a cselzivel a meccset, tehát jó bíró lesz, akkor ManUtd qrvára elveri a cselzit, ha nem akkor majd úgy is látod, hogy egy csaló szar a dyinamo london
reál - Tottenham, egyértelmű Tottenham győzelem
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:44
Tipikus manus vagy. Kezdjük a legutóbbi meccsel. Ha annyira a kiállításokról beszélgetünk, akkor a gólszerzőt és a Luiz által felrúgott Rooney-t legalább egy 4-5 meccsre el kellett volna tiltani az előző bajnokin, így ott sem lett volna a pályán. Aztán a 2:1-es meccs. Azt már sikerült elfelejteni, hogy a MU az egyetlen gólját a meccsen úgy szerezte, hogy kézzel ütötte be Macheda? -1 gól mindkét oldalról az még mindig 1:0-s Chelsea siker ha a szabályos gólokat nézzük. Minden csapat visszakapja azt a bíróktól amit elvettek tőlük csak látni kéne attól a bizonyos fától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!