Gyerünkk Fiúúk! Tippmix most kezdtem el játszani és Pénzt akarok csinálni! DE hogyan?
Figyelt kérdés
nah szóval és tettel 1hete keztem tippmixelni 3 fogadásból 2x nyertem a másik elmet 1 meccs de gondolom ti kik ebből éltek vagy segítettek magatokon biztos tudttok nekem segíteni valami féle taktikát hogyan csináljam nem kell attól tartani hogy mások is elolvassák küld el privatban nem vágyok nagy összegekre csak biztos legyen jójójó semmi sem biztos bla bla bla .. de most napont játszom és 2-4 meccsre fogadok 200 forintból ha nyerek is csak 1000-3000 ft ig de én annyival beérem csak kiváncsi volnék a profibakra akik biztos van valami mottójuk taktikájuk .2011. márc. 28. 09:23
1/4 anonim válasza:
Először is ne elégedj meg kevesebbel.Nagyobb tét nagyobb nyeremény.
Másodszor térj át netes sportfogadásra, ha nincs bankkártyád csináltass, 21 éves korig ingyenes.
Nem elég hogy sokkal több fogadási lehetőség van és a választék is nagyobb még sokkal kényelmesebb is mint a postára rohangálni.
Harmadszor meg sose rakj fel a pénzed 20-30%-nál több lóvét, mert nem létezik olyan hogy tuti tipp.(perce a Barca hazai pályán a legutolsóval pl, na az 99% de ott még olyan alacsony az odds hogy nem éri meg akkor se kockáztatni mert túl kicsi a nyeremény)
2/4 A kérdező kommentje:
online fogadáskor nem kell attól tartanom hogy a pénzem "leszivják" és tudnál mondani megbizható oldalakat?
2011. márc. 28. 19:18
3/4 anonim válasza:
igen, pl. bwin, betclic,bet365...
Szerintem a bwin a legjobb, nagyon átlátható és logikusan van felépítve.
4/4 anonim válasza:
Jah és nem kell attól tartanod hogy elveszik a pénzed, 100%-ban megbízhatóak az ilyen híresebb oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!