Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki kommentálta a FC Barcelona-...

Ki kommentálta a FC Barcelona-Getafe meccs ismétlését?

Figyelt kérdés
Helló!Valaki meg tudná mondani hogy a FC Barcelona-Getafe meccs(amúgy 2-1 lett)ismétlését ki kommentálta.Annyit el tudok mondani róla(már mint a kommentátorról),hogy hülye beszólásai vannak meg kicsúfolja a focistákat a neveket néha nem tudja,meg össze keveri,és amikor passzolgatna a focisták akkor egy jó 15-20 mp nem is szólal meg.Én elsőnek 3 vagy 4 éve halottam akkor egy focistának a hajára azt mondta gólya fészek meg hogy szálljál madárka meg ilyesmi.Nem tudom hogy ki az tehát logikus,hogy azért kérdezem,hogy meg tudjam!!
2011. márc. 24. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Horti Gábor!:)

Imádom, a legnagyobb arc.

Pacsit neki.:)

2011. márc. 24. 16:51
 2/7 anonim ***** válasza:

És nem szokta többször összekeverni a neveket, mint más kommentátor, csak van, hogy nem látja kinél van a labda.

Villa és a ködvágó frizura.:)

2011. márc. 24. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
HORTI GÁBOR egy isten:DD imádom (L) én is nemrég fedeztem fel magamnak, youtubeon fent van egy csomó videó róla, ha érdekel. :DD
2011. márc. 24. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:

ja és a legjobb amikor valaki kihagy valami ziccert, ő meg majd összebrunyálja magát a nevetéstől, wehh :D

http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c

2011. márc. 24. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz!Amúgy amikor néztem akkor is össze keverte ha jól tudom Xavit meg Messit.Amikor még Ronaldinho is benne volt a Barcába is ugyan úgy ez ellen a csapat ellen volt akkor a következőt mondta:Ronaldinho,Sylvinho.....és vonalinyó...:D
2011. márc. 25. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:

:)

A getafe meccsen Bojant és Messit keverte össze, bár messziről én sem nagyon tudom őket megkülönböztetni.

2011. márc. 25. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja,igen Bojant meg Messit..én mindig felismerem Messit mert olyan jellegzetes a menése+futása.:D
2011. ápr. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!