Melyik a kedvenc focicsapatotok és miért?
mert pénzes farkak xĐ(N)
adj egy ötöst :P
Barcelona.Mert tetszik a játékstílus és a kulcsjátékosok szerénysége.
De igazából a kedvencem a spanyol válogatott, mert ők is iszonyat szerények és kedvesek és mellesleg nagyon jól játszanak.:)
(de sok csapat van, amit nagyon kedvelek, de igazából az emberi viselkedés miatt választottam azokat akiket)
Egyértelmű. REAL MADRID Szimpatikus:mentalitás,hozzáállás.
Látványos játék, C.Ronaldo és Murinho
Jaj, Istenem, de szeretem ezt a sok divatdrukker, 15 éves kis buzeráns gyereket :D:D:D:D
amúgy FORZA JUVE PER SEMPRE...több,mint 10 éve , és egyrészt játékosai miatt lettem Juventino , meg hát olyan legendái vannak, h. az elképesztő, meg valahol családi hagyomány...
Ezt a divatdrukkert itt már sokszor kikértem magamnak.23 éves vagyok és lány.kb. 2 éve nézek rendszeresen focit (előtte csak vb, eb, bl. Most is csak a tippmix miatt kezdtem el nézni), de minden bajnokságba belenéztem és a legszimpatikusabb a spanyol bajnokság lett.
Egyébként is van bennem valami abnormális vonzódás Spanyolország iránt, de azért ne nevezz már divatdrukkernek, mert a spanyol foci (elsőként a Barcelona, de nagyon sok csapatot szeretek még, mint már írtam) áll a hozzám a legközelebb.
Úgy utálom ezt a mentalitást, azt sem tudod, ki mióta szereti a csapatát, de már konfliktust generálsz.Amilyen hülye vagyok még bele is megyek....
Bocsi kérdező az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!