Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik a kedvenc focicsapatoto...

Melyik a kedvenc focicsapatotok és miért?

Figyelt kérdés
Indoklást is kérdek :)
2011. márc. 8. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Real. Mert csak.
2011. márc. 8. 22:02
 2/13 A kérdező kommentje:

mert pénzes farkak xĐ(N)

adj egy ötöst :P

2011. márc. 8. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Barcelona.Mert tetszik a játékstílus és a kulcsjátékosok szerénysége.

De igazából a kedvencem a spanyol válogatott, mert ők is iszonyat szerények és kedvesek és mellesleg nagyon jól játszanak.:)

(de sok csapat van, amit nagyon kedvelek, de igazából az emberi viselkedés miatt választottam azokat akiket)

2011. márc. 9. 00:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindig minden körülmények között a Barca! március 8.-án mikor az Arsenál ellen játszottak, hihetetlenűl és gyorsan kiismértek az Arsenál játékát, és az se semmi, hogy olyan nyugodtan játszanak a pályán, és olyan nyugodtan könnyűen vágják be a hálóba a labdát, hogy az hihetetlen, nézd már meg azt a fos realt..xDD már nem azért, de én a 2.helyre az arsenalt tenném a legjobb csapatnak! nem azt a fos reált, hát 5:0-ra megverte őket a barca, már rögtön a 10.percben gólt rúgtak, az arsenal ellen a barca meg keményen próbáltak a kapuig eljutni..a barcába még a csapatjáték nagyon tetszik, hogy szemkontaktussal is tudnak játszani, és hát Messi nélkűl csak "jó csapat lennének" de így messzivel "a legjobb csapat"
2011. márc. 9. 15:28
 5/13 A kérdező kommentje:
én nem vagyok nagy foci rajongó de néztem tegnap a barca arsenal meccset és mindkét csapat szimpatikus volt :)) :D
2011. márc. 9. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű. REAL MADRID Szimpatikus:mentalitás,hozzáállás.

Látványos játék, C.Ronaldo és Murinho

2011. márc. 10. 19:36
 7/13 anonim válasza:
Az a mocskos barca? a legundorítobb csapat a világon csak bírói segítséggel tudtak nyerni is:S
2011. márc. 10. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, ahhoz nagy bírói segítség kell, hogy 19x rúgtak kapra, az Arsenal meg 0x.....Okos fejed!:))
2011. márc. 10. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaj, Istenem, de szeretem ezt a sok divatdrukker, 15 éves kis buzeráns gyereket :D:D:D:D

amúgy FORZA JUVE PER SEMPRE...több,mint 10 éve , és egyrészt játékosai miatt lettem Juventino , meg hát olyan legendái vannak, h. az elképesztő, meg valahol családi hagyomány...

2011. márc. 11. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt a divatdrukkert itt már sokszor kikértem magamnak.23 éves vagyok és lány.kb. 2 éve nézek rendszeresen focit (előtte csak vb, eb, bl. Most is csak a tippmix miatt kezdtem el nézni), de minden bajnokságba belenéztem és a legszimpatikusabb a spanyol bajnokság lett.

Egyébként is van bennem valami abnormális vonzódás Spanyolország iránt, de azért ne nevezz már divatdrukkernek, mert a spanyol foci (elsőként a Barcelona, de nagyon sok csapatot szeretek még, mint már írtam) áll a hozzám a legközelebb.

Úgy utálom ezt a mentalitást, azt sem tudod, ki mióta szereti a csapatát, de már konfliktust generálsz.Amilyen hülye vagyok még bele is megyek....

Bocsi kérdező az offért.

2011. márc. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!