Szeretnék kézizni, de nincs a sulimban lánycsapat, hogyan szedjek össze 60 lányból egy komlett csapatot?
Sajnos olyan középsuliba járok, ahol 700 fiú van és 60 lány. Na jó, ez még talán nem sajnos :D viszont az már igen, hogy semmilyen sportágból nincsen itt csapat lányoknak. Én viszont nagyon szeretem a sportot, a régi iskolámban rendszeresen sportoltam. Viszont most iszonyatosan hiányzik, és legszívesebben a kézit folytatnám. A kosárt és a focit sem vetem meg, de a legjobban kézizni szeretnék!
Szerintetek hogyan tudnék 60 lányból összeszedni 2 csapatra való embert? Eddig vagyunk 3an összesen :/
Azt javaslom, hogy először keress egy edzőt. Egy olyasvalakit, aki szakértelemmel tud segíteni a leendő csapattagoknak.
Másodrészt szerintem egy egyszerűen bérelj termet (vagy ha van egy használaton kívüli betonpálya akkor az is megfelel), majd hirdesd meg (plakát, internet) Ne te válogasd meg a csapatodat, hanem olyanokat várj akik szeretik a játékot. Majd kezdjétek el az alapoktól, így láthatod, hogy ki miben erős és melyik terület az, amit még fejleszteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!