Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A sztárok lassan visszavonulna...

A sztárok lassan visszavonulnak, kik lesznek az új ászok?

Figyelt kérdés

Sok sztár kezd elöregedni, lassan visszavonulnak, vagy gyenge csapatokbaszerződnek...

Itt van pár példa:

Roberto C.

Trezeguet

Gerrard

Guti

Simao

Cannavaro

Henry

Beckham

Ronaldinho

Shevchenko

Quaresma

Szerintetek kik lesznek az új generáció sztárja, tehát kikben láttok sokat, hogy világszintű játékosok legyenek?

szerintem:

Dzsudzsák, Bale, Canales, Busquets, Gibson, Adler,

még sorolhatnám....

Szerintetek????

2011. márc. 5. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Neymar, Ganso, M. Sisokko, Sakho, David Luiz, Bale, Coentrao, Hamsik, Sahin, Suarez, Wilshire, Prince Boateng, Sandro, Pastore, Jovetic, Özil, Pato, Aguero, Van der wiel Alexis Sanchez...

Vannak még bőven olyan tehetséges játékosok akikből szerintem világklasszis lehet (persze ezekből mind nem lesz klasszis, de én látok bennük akkora potenciát, hogy azok legyenek idővel), és vannak olyan nagyon fiatal játékosok akik már azok, és még sok évig csodálhatjuk őket (Messi, C. Ronaldo, Iniesta, Fabregas...)

2011. márc. 5. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
az előző válaszoló tulajdonákk elmodnott mindent, én csak a magyar ifijoncokra hívnám fel a figylemet, pl ujpestbe rengeteg van (ugyan fradista vok) de néztem az uccsó pár meccset és voltak szituációk amik simán letagadhatnák h ez magyar futball esemény volt.. meg még sok más magyar játékos akik fiatalok és már kint nagyobb csapatokba játszanak .. korcsmár,simon,németh...
2011. márc. 5. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Theo Walcott, Ganso, Wilshere, Ramsey
2011. márc. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!