Tüdőgyusziból felgyógyulva lehet focizni?
Figyelt kérdés
kaptam 2hét felmentést tesiből, de 2hete itthon vagyok, már teljesen felgyógyultam.. sztem amúgy se volt tüdőgyulladás, mert az orvos is azt mondta, hogy influenza..
szal mehetek focizni szerintetek nem lesz gáz? nem fogok visszaesni??
orvos 2x vizsgált meg mindkétszer azt mondta tiszta a tüdőm, most mikor teljesen felgyógyultam azt írta rá "bronchitis.." ez influenza volt úgy is..
szal focizhatok skacok ?
2011. márc. 3. 19:17
1/6 anonim válasza:
Érdemes lenne kímélned még pár hétig a tüdődet, szóval asztalifoci mehet, futkározós nem.
2/6 A kérdező kommentje:
akk ha beállok kapuba és nem mozgok semmit az úgy jóó?
2011. márc. 3. 19:41
3/6 anonim válasza:
Nem. Nem ugrálhatsz, azért is kaptál felmentést tesiből. Ha most túlterheled a még érzékeny tüdődet, akkor végleges károkat tehetsz benne. Maradj nyugton, ne ugrálj, ne lihegj, ne emelj semmi nehezet, inkább olvass egy jó könyvet vagy nézzél focimeccset a tévében és egyél hozzá chipset.
4/6 A kérdező kommentje:
de ha csak kapuba állok? ott nem kell mozogni, illetve ha a labda elmegy akk is más megy el érte v. elsétálok érte szép lassan..
ez így sem működőképes?
holnap 10°C-ba melegítőbe jól felöltözve..
2011. márc. 3. 19:52
5/6 A kérdező kommentje:
vlki plzz
2011. márc. 3. 20:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!