Szerinted van esélye Magyarországnak Hollandia ellen? Mit tippelsz a meccsre itthon és idegenben?
Figyelt kérdés
Én már nagyon várom kár hogy még 1 hónap :(2011. febr. 14. 21:41
1/6 anonim válasza:
a múltkori 6-1 lett nem? egy VB ezüstérmes csapat ellen mi esélyünk lenne?
2/6 A kérdező kommentje:
azt a 6-1.et inkább hagyjuk Kúman elvtárssal nem igazán lehetett mit csinálni. Egervári is csak egy kicsivel jobb de talán valamivel jobban meg tudjuk őket szorítani. Itthon főleg...
De már az 1 pont is szép álom sztem, de ti hogy látjátok?
2011. febr. 14. 21:57
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha 3-mal megússzuk az nem rossz, idegenben meg 4-gyel. A vb-t nézve ez a világ 2. legjobb csapata. Tavaly már volt egy 6-1.
4/6 anonim válasza:
sziasztok!
6-1: mint ahogy azt tudjuk, Koemant az egész ország utálta játékstílusa miatt, jogosan... Hollandia ellen nem szabad beállni a 16 vonalára, hanem bátran játszani kell, nem pedig arra menni, hogy "ne kapjunk gólt", de ne is lőjünk..
nincs veszíteni valónk ki kell menni a pályára és mindent beleadni!
Hollandia-Magyarország 2-0
Magyarország-Hollandia 2-1/1-1
én ezt gondolom
5/6 anonim válasza:
A foci olyan játék, hogy mindig van esély. :)
Én elégedett lennék a két meccsen 1 ponttal is.
6/6 anonim válasza:
hát mostanában összeszettük magunkat , DE akitől 7:1-re .. majd 6:1-re kaptunk ki, és ugye VB ezüst stbstb .. szal sokkal öbb minden/mindenki mongya azt h simán ikapunk , csak az a kérdés h menyire , de eséj mindig van , lehet betalálunk aztán kivédekezzük a maradák időt meg 84 helyzetet megúszunk ... de lehet h produkálnu kegy oan focit h a hollandok se számítanak majd rá és 2:1-re kikapnak tőlünk , nagyon remélem h így lesz .. és mindenki jöjjön ki a meccsre aki tud pls!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!