Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik adó adja majd a Portugá...

Melyik adó adja majd a Portugália-Argentína mérkőzést?

Figyelt kérdés
Egyáltalán adja majd valamelyik?
2011. febr. 8. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Messitől én is várom már, de szerintem rúgni fog, ahogy C.R. is. (bár egymás ellen nem nagyon szokott nekik sikerülni)
2011. febr. 9. 17:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen,bár Messinek eleve a válogatottban nem megy annyira:/ Nekem nincs bajom vele,de Xavi és Iniesta nélkül tényleg változik a teljesítménye. Remélem most ő is "felébred" és bizonyít,hogy megérdemelte az aranylabdát[bár Xavi akkor is jobban megérdemelte,ha ma este 10-et vág, akkor is.]:)
2011. febr. 9. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennek viszont örülök.:) Nekem a kedvenc játékosom Xavi, bár Messit is szeretem, de körülbelül a szívem szakadt meg, hogy nem ő kapta az aranylasztit.Hátha most erőre talál Messi és egy igazi jó harcot láthatunk.(már ha tudjuk valahol nézni:D)
2011. febr. 9. 17:48
 14/18 A kérdező kommentje:

Én teljesen biztos voltam,hogy Xavi kapja[Spanyolok közül Casillas mellett ő a kedvencem:D] és jól pofára is estem:/

Idén remélem CR7 is benne lesz a trióban és nem csak Barcások.[Bírom a Barcát,de azért...:D]

Hát nagyon remélem,mert nem akarom végig unni mint a magyar-arab meccset:D

2011. febr. 9. 19:56
 15/18 anonim válasza:
tudtok valami linket küldeni (ingyen és vírus nélkülit) az argentín-portugára ???
2011. febr. 9. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:
2011. febr. 9. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Na szia!

Nem volt unalmas meccs szerintem, C.R. mekkorát rúgott már.:)

A spanyol viszont dögunalom volt...

2011. febr. 10. 17:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Az nem volt ám semmi!

Sajnos Messi "csak" 11-esből:/ De meglepett,hogy mennyire jó volt:O

Azt szerencsére nem láttam,de néha www.sporthirado.hu -n ránéztem és szégyen,hogy csak egy 1-0-át játszottak.Bár a Portugálok elleni gyalázatos meccs után már nem lepődöm meg semmin. Nagyon szeretem a Spanyolokat,de most látszott meg,hogy nem érdemelték meg annyira azt a VB címet.:(

2011. febr. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!