A foci a 0-0-ás eredmény minek számít? Páros vagy páratlannak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:30
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi szóval páros,na ezt akartam pontosan tudni.Valaki írta hogy minden döntetlen meccs páros,hát ez igaz, de nem csak azok mivel a gólok összértékét nézik így nem csak azok párosak hanem pl:2-0,0-4, 3-1,stb...is.Egyébként kezdő vagyok az élő fogadás terén de túl sokat van döntetlen eredmény félidőben tehát0-0 vagy1-1és dupláját fizeti ami nem rossz
2011. febr. 5. 20:27
12/18 anonim válasza:
megkérdezhetem, hányadikos vagy?
13/18 A kérdező kommentje:
Miért?Csak nem fogyatékosnak hiszel?Egyébként 32éves vagyok,Bocs ha netán hülyeségeket kérdeztem,gondolom az szúrt szemet hogy mi köze van a döntetlennek a páros számokhoz mert végül is a 3-1 az nem döntetlen de páros a gólok száma és gondoltam lehet hogy jobban járok ha páros számokra fogadok félidőre nem döntetlenre ezért kérdeztem a 0-0 eredményt
2011. febr. 5. 20:49
14/18 anonim válasza:
nem, az szúrt szemet, hogy a 0 páros szám-e...
15/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom mire gondoltál!!!
2011. febr. 5. 20:57
16/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj most is hülyeséget írtam ezek szerint :(
2011. febr. 5. 21:00
17/18 anonim válasza:
azon akadt fennt, hogy a 0 az páros szám és te nem tudtad :D nyugi van :)
18/18 anonim válasza:
Aki nem érti a kérdést, minek ír ide? Ha valaki tudja miről van szó, teljesen érthető a kérdés. A tippmixben lehet fogadni arra, hogy a gólok száma összeadva páros, vagy páratlan lesz. Nyilván a kérdező tudja, hogy mit jelent a matematikában a nulla, de arra volt kíváncsi, hogy a tippmixben van-e valami kritérium a döntetlen nulla gólra.. aki nem tudja miről van szó, ne okoskodjon már és ne szóljom már hozzá ehhez a témához. A kérdező kérdése teljesen jogos, a válasz: a páros-páratlan fogasásoknál a 0:0 párosnak minősül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!