Mi kell ahoz, hogy legyen a foci csapatom?
Figyelt kérdés
nem ilyen nagyra gondoltam, hogy VB meg stb..hanem ilyen kissebb..és nem a focisták fizetésére gondoltam...hanem papirok..stb..??2011. jan. 25. 19:36
1/9 A kérdező kommentje:
Mi kell ahoz, hogy legyen egy foci csapatom?
2011. jan. 25. 19:42
3/9 anonim válasza:
Mármint rendes csapatot akarsz csinálni, vagy játszani szeretnél valahol?
Ha utóbbi akkor hány éves vagy?
5/9 anonim válasza:
Pénz, pénz pénz... Ha van 10 milliárd fontos vagyonod, akkor 1 milliárd fontért megveszel egy sztárcsapatot, a maradékból játékosokat veszel.
6/9 anonim válasza:
Ha sztárcsapatot vesz, akkor nem kell sokat költeni a játékosokra, csak a klubra. :D Amúgy a Man Utd olyan 1,5 milliárd font értékben van, ahhoz lehet viszonyítani. Én személy szerinte a Wolverhampton Wanderers-t venném meg. Nagyon nagy múltú csapat, mostanság pedig állandó harcot vív az első osztályból való kieséssel...
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de nem ilyenre gondoltam
hanem, hogy van pár ember ...pl 13ember..11játokos és 2csere...és hogy csak ugy mennénk ide-oda meccsre..de ilyen kissebb meccsek nem VB-re meg nagy országos dolgokra az elején..hanem csak ugy edzések meg stb..és csak annyi, hogy az enyém
nem akarok venni egy meglévő csapatot hanem szeretnék én csinálni egyet.
2011. jan. 26. 19:23
8/9 anonim válasza:
Ha profi labdarúgó csapatot akarsz bejegyeztetni, akkor szerintem érdeklődj az MLSZ-nél.
9/9 anonim válasza:
Amatőr labdarúgó csapatra van esély. [link] legalján vannak a szervezetek, válaszd ki a legközelebbit, vedd fel velük a kapcsolatot és biztos segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!