Mi a véleményetek ne mondjak le az álmaimról, vagy pedig álljak be én is a sorba?
első: Te mekkora egy gyökér vagy .....
Várd meg még válaszolnak aztán majd kiderül hogyan tovább...ha válaszolnak egyáltalán. Hány éves vagy ?
Ha 2 éve végeztél, akkor 20 éves lehetsz. Nos, jelenleg hányadosztályú csapat utánpótláscsapatában játszol? NBI vagy NBII netalántán NBIII? Az edződ szerint milyen játékos vagy, mire viheted?
Szerintem elsőként a saját edződet kéne megkérdezned, hogy szerinte, te mire viheted? Na meg beszélj a társaiddal, mert lehet, hogy ők is hasonló cipőben járnak, azaz külföldi csapatot keresnek maguknak.
Egyértelmű: foci
Igaz, hogy ezt te tudhatod igazán, de a leírtak alapján meg amúgy is.
Ha nem vagy tehetséges akkor sokat gyakoroljál, még addig amíg lehet.Ha tehetséges vagy?Ez egyértelmű...
Másik pedig a futball tényleg jobban megéri és közben azt csinálhatod amit szeretsz..
Én nem adnám fel ezt az álmot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!