Kb. 3 hónapja kosarazok, 15éves fiú vagyok, 198cm magas. Nagyon rendes a csapatom, az edzők is, már minden meccsre visznek, a meccsek végén játszhatok is egy keveset. Na de a pályán kívól mindig elhatározom magamba hogy most jól fogok játszani, felpörgök mint minden csapattárs, szóval motiváltak vagyunk, de ha felkerülök a pályára már szinte semmit nem tudok csinálni, pedig center vagyok, lepattanót kell szednem, zárnom stb.Edzésen egyre jobban teljesítek véleményem szerint, de ez meccsen nem mutatkozik meg, pedig már ideje lenne beilleszkednem mert kemények vagyunk, országos döntőbe voltak tavaly is. Segítenétek egy pár véleménnyel? Ne kíméljetek ha valami ostobaságot írtam, szídjatok nyugodtan!:)
2009. jan. 31. 19:09
1/4 anonim válasza:
Ez fejben dől el elsődlegesen.
Hangold rá magad, hogy jól fogsz játszani és AKARD!
2009. jan. 31. 19:22
2/4 anonim válasza:
Szerintem legyen nagyobb akaratod.Mikor meccs van csak az járjon a fejedben hogy sikerülni fog(már csak a csapatért is)
2009. jan. 31. 23:22
3/4 anonim válasza:
szerintem is AKARD minél jobban ha ez segít akkor gondolj arra mintha edzésen lennél és hátha jobban megy a dolog.
Én is 15 éves vagyok és kosarazok edzéseken pörgök és szinte én vagyok a legjobb az egész csapatba. Legalábbis én nem gondolok olyanokra hogy milyen vagyok hanem csak kiürítem a gondolataimat és játszok és nekem így megy a legjobban. nem tudom hogy ezzel tudok e segíteni de próbáld meg hogy kiürítesz mindent és csak játssz!
2009. febr. 1. 12:10
4/4 anonim válasza:
Milyen sokan javasolják ezt a kardot...:D
Nem, amúgy szerintem próbálj észnél lenni, nyugodj meg, fújd ki magad ha idegeskedsz- jusson eszedbe amiket begyakoroltatok(elzárás-leválás) lásd meg a réseket a védelemben, helyezkedj a pattanóért, figyelj az emberedre, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!