Önök szerint veszélyes a foci? Szerintem igen mert bármikor fejen rughatják az embert. VIGYÁZAT!
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 14:11
11/16 anonim válasza:
Szeretem a focit, csak azt az egyet nem értem, hogy minek oda a labda? Hát azt én elnézném kérem, hogy felsorakoznak az úgynevezett focisták, szép sorban, esetleg gimnasztikáznak vagy felvesznek alakzatokat. Na de a labda az útba van.Hát ha fél lábon egyensúlyoz a focista, hát az veszélyes, hát elbotol benne, térdekalácsát megüti bevérzik! Eleve a labda nem köll!!!!!!!!
12/16 anonim válasza:
Olyan Játék Nincs Ami Veszélymentes A Bújocskába Szívinfartust lehet kapni
13/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem úgy mész mint az állat akkor nem veszélyes!
14/16 anonim válasza:
a fociban ez bennevan... "szinte természetes" enélkül nem foci a focii..
vannak olyanok is mint én h soha semmi bajuk nem történik..pedig én lány vagyok és kapus..
de van nagyon durva eset is.. de ha az ember szeret focizni akkor ezt el kell vállalni.
15/16 anonim válasza:
veszélyes mert mindened összetörheted még a nyakad is...de az az érzés amikor a z ember 1 jó meccsen gólt rúg vagy gólpasszt ad mindent megér...vagy 1-2 csellel átveri az ellenfelet az felülmúlhatatlan érzés
16/16 anonim válasza:
Igen ez az őrültek sportja,22-en kergetnek egy labdát és ha utolérik akkor megint elrúgják,hogy tovább kergethessék.Az őrültek között lehetséges,hogy van közveszélyes is,tehát mindenképpen kerülni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!