Hogy lehet Priskin ennyire falábú?
Figyelt kérdés
Meg fafejű... Szerintem Czvitkovics sem játszott jól, remélem ő és Priskin csak sérülés esetén lesz válogatott.2010. nov. 19. 10:59
1/5 anonim válasza:
Azért azt én is sajnálom, hogy Gera nem játszhatott és Czvitkovics helyette, mert tényleg nem volt valami jó.Viszont Priskin azt a helyzetet jól el puskázta:DDe azért mégis rugott egy gólt.Amúgy könnyű onnan a fotelből beszélni...
2/5 anonim válasza:
Priskin jól játszott, bár nagyot hibázott, Gera hamarosan kiöregedik a válogatottból és kell az utánpótlás, amúgy könnyű a kanapéról okoskodni...
3/5 anonim válasza:
Ne csak Priskinre szálljunk rá! Szalai Dzsudzsák meg a többi ugyanúgy kihagyta a kihagyhatatlant is. Úgy bírom az ilyen foteldumálókat. Az lenne ha legjobb ha senkit sem piszkálnál azt hiszem ilyen jól ez a válogatott nagyon régen játszott. A helyzetkihasználás meg ahogy szokunk össze javulni fog.
4/5 anonim válasza:
Amúgy ja...rég nem játszottunk ennyire jól..meg ennyi helyzetünk se volt még kb.
A foteled kényelmes, de nekik 90 percig focizniuk kell miközben téged szórakoztatnak...
5/5 A kérdező kommentje:
Visszavonom, ezt a kérdésemet, ami majdnem 6 éve írtam.
:DDDDDD
2016. jan. 23. 13:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!