Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek bejön az utolsó 4...

Szerintetek bejön az utolsó 4 meccs?

Figyelt kérdés

14 meccs van a szelvényemen, 13/14 (14x) a fogadási forma, az alaptét pedig 1250, vagyis összesen 17500 forint.

1252 az odds. Vagyis 1.5 millió + a várható legnagyobb nyeremény.

10 meccs már bejött, ez az utolsó 4 fogadás a szelvényen:

[link]

Mit gondoltok róluk?

Cashoutolni nem tudom, mivel fizikai formában játszottam meg.

Tippmix pron most ment el 2 olyan szelvényem ami 1 ezer forintba került, de kb. 20 meccs volt rajtuk és az egyik 78 ezret, a másik 301 ezret nyert volna és már azokon is bejött ilyen 17-18 találat, erre az egyik utolsó, 1.24-es oddsal ment el (ami mindkettőn rajta volt).

Szóval most ezért a "nagy", fizikai szelvényemért nagyon izgulok.

tegnapelőtt 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Dortmund nem tudom, fog-e gólt lőni egyáltalán, de a többi nem annyira vészes, meglátjuk.
tegnapelőtt 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Hat eleg gyenge szerintem dortmund barcahoz kepest..

Foci rajingo nem vagyok, de neha par meccsre el szoktam menni..

tegnapelőtt 03:02
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
sztem nem
tegnapelőtt 06:27
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az Inter meccs nem fog jönni, kevés gólos x2 eredményre tippelek.
tegnapelőtt 07:07
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem szereted, ha pénz van a zsebedben?
tegnapelőtt 08:17
 6/7 A kérdező kommentje:

A Dortmund ugye már gyakorlatilag kiesett, igazából mást sem kell bizonyítania, mint hogy tud gólt lőni... Ráadásul otthon lesz, ahol nem "illik" kizárólag védekező játékot játszani, meg számukra sok értelme már nincs is.

Az inter meccsnél én leginkább 1-2re vagy 2-2-re számítok. Ez mind koblenne nekem, hiszen nem kell az Internek nyerni, elég ha megvan a minimum 3 gól. Az 1-1 is elég valószínű, pl. ha az Inter rúg először gólt és sokáig védekezik, amit a Bayernek csak a vége fele sikerül áttörni... Ez szomorú lenne, de talán annyira nem jellemző az Interre az ilyesmi.

Bár ezeket sem hiszem, de akár az 1-0, 2-0, 3-0 vagy 0-3 is jó nekem.

Egyedül az 1-1, 0-1 vagy 0-2 nem jó... Én nem hiszem, hogy az Inter ne tudna otthon 1 gólt se lőni.

tegnapelőtt 09:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy az Arsenal - Reál meccs lehet amelyik nem jön majd be.
tegnapelőtt 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!