Ez a tippmix szelvény mikor nyer vagy veszít?

A herning es a lulea az mi? Foci?
Mert se a dan se a sved bajnoksagban nem talaltam oket a tabellan.

A Herning az a Midtjylland. Az megvan. Vezetik a bajnoksagot de meg nem bajnokok.
Luleat viszont sehogy sem talalom a sved bajnoksagban, sem a masodik ligaban.

Jégkorong mindkettő.
Igazából az nem tudom, hogy most ez akkor nyer/veszít, tehát akkor zárul le amikor már a play off szakasznak is vége, vág pedig már a dátummal lezárult? Mert én amikor fogadtam rá, akkor azt hittem, hogy akkor nyer ha addig a dátumig amieg van jelölve benne vannak a top 2 / vezetik a tabellát.
De egyelőre még nem frissült a szelvényem az appban, mintha még nem zárult volna le.

De minek fogadsz olyanra amit te magad sem értesz?
Gondolom valamelyik tippster oldalon olvastad a tippet, de olyat akkor se teszünk meg amit nem értünk.

#5. Nem tipster oldalon néztem, hanem követem az eseményeket régóta.
#6.
Nem volt feltüntetve külön a playoff, de nem csak a rendes játék idő számít, mint azóta már kiderült mert megkérdeztem lottozóban. Ha csak az számítana, akkor egyébként már nyertes lenne a szelvény...
#7. Te amúgy miből következtettél arra, hogy nem rég raktam csak meg a szelvényt?
A focimeccsből?
02.21-én játszottam amúgy meg.
Mivel 5.-6. hely alatt volt mindkettő jégkorong csapat amikor megtettem a fogadást, a relatíve magas odds-t, ennek tudtam be...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!