Szobó ma szétpörköli,pitítja,szaggatja a PSG hállóját? Vagy ha nem is,akkor Alisson mellől ad assistot Salahnak,vagy Diaznak?
Figyelt kérdés
tegnap 14:56
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem is gurít minimum egy mesterhármast!🤣
5/11 anonim 

válasza:

Legyen szíves, valaki, aki régebb óta itt van, írjon már az üzemeltetőknek, hogy hatékonyabban lépjen már fel az efféle troll kérdésekkel, főleg annak ismeretében, hogy ez még provokatív is.
Valódi kíváncsiság nincs mögötte, hisz ez jól látható a kérdések szerkezetéből, gyakoriságából, tartalmából...
6/11 anonim 

válasza:

Én 10 éve vagyok itt, de nem írok az üzemeltetőnek. Én semmi kivetni valót nem látok ebben a kérdésben. Ha nem tetszik a kérdés nem kötelező kommentelni alá
7/11 anonim 

válasza:

én még azt is eltudom képzelni hogy az üzemeltető generálja ezeket a kérdéseket hogy jobban pörögjön az oldal
8/11 anonim válasza:
Ha védőként olyan jól funkcionál Domi mint a legutóbbi PSG elleni meccsen -, ahol többek között miatt is lett 0-1 a Pokol javára, mivel blokkolt egy potenciális gól labdát-, akkor én már örülök.
De szerintem most nem lesz sokat pályán.
9/11 anonim 

válasza:

Hát ez a pirítás-pörkölés nem jött be :D
10/11 anonim válasza:
#9. Ő volt az egyetlen a poolból aki lőtt gólt, még ha les is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!